Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

E-bog: Urbane Haver – slutrapport for plejehjem

0,00kr.

Som en del af Københavns Kommunes arbejde med madkvalitet i kommunen, har vi fra 2016-2020 udviklet haver og tilhørende undervisningsforløb på kommunens forskellige institutioner:  Ind- og udskoling på skolens egen matrikel, børnehaver, plejehjem samt bo- og dagtilbud for voksne med funktionsnedsættelse.

Det er blevet til mange gode erfaringer undervejs, og i denne (del)slutrapport kan du læse mere om forløbene på plejehjem – hvor vi bl.a. også inviterede en børnehave på besøg. Der er et afsnit til dig, som arbejder i en forvaltning og dig, som er leder eller personale på et plejehjem. Herudover får i et årshjul med de vigtigste opgaver i haven og på kontoret, gode råd til selve indretningen, en beskrivelse af de forskellige pilotprojekter samt en inspirerende artikel om hvordan haven kan fungere som fælles tredje i mødet mellem generationer (som du også kan finde sammen med artikler om de andre typer forløb i materialet “Urbane Haver for byens borgere”).

Materialet er udgivet under en Creative Commons License, som betyder at du frit må bruge og dele materialet, så længe det ikke er med profit for øje, og vi håber, at det kan give inspiration og gå-på-mod til at starte flere haver op rundt omkring på plejehjem i det ganske danske land.

God læselyst!

Varenummer (SKU): 2021_02-Urbane-Haver_Slutrapport-Plejehjem_e-bog Kategorier: , ,