I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

TagTomat – Vejen til grønne fællesskaber i byen

349,00kr.

“TagTomat – Vejen til Grønne Fællesskaber i Byen” fokuserer på tidens stærkeste tendenser inden for Urban Gardening, bæredygtighed og grønne fællesskaber.

I 2016 udkom vores første bog, TagTomat – Vejen til Grønne Fællesskaber i Byen. Gennem bogen lærer du at skabe grønne rum, bruge baggården som køkkenhave og lægge grundstenen til et grønt fællesskab. Lad dig inspirere af bogens mange tekster samt billeder og brug de mange guides til at udleve dine egne grønne visioner – hvad enten det er i haven, på altanen, i baggården eller som professionel bybonde. Bogen lader dig dykke ned i et grønt univers med inspiration fra ildsjæle fra Aarhus, Oslo, Stockholm, København og San Francisco.

TagTomat startede sin egen rejse med fem plantekasser på taget af et skraldeskur midt inde i byen, og er i dag pionerer inden for en grøn cirkulær forretningsmodel og en virksomhed, der skaber grønne fællesskaber og arbejdspladser i byen.

Se også “TagTomat – Vejen til Grønne Fællesskaber i Byen” som e-bog, som du kan hentes gratis her. Er du udelukkende interesseret i vores gør-det-selv-guides, kan du se vores bog “TagTomat – Værktøjer til grønne fællesskaber i byen” her.

Højde: 1.8cm
Bredde: 21.5cm
Længde: 30cm
Vægt: 0.950kg
Varenummer (SKU): 9788799873302 Kategorier: , , , , Tags: , , , , ,