Afhentning fredage fra kl. 9-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

GaveBox – 1x SvampeBox1l – 1x Frøbombeæske – 2x Blomsterblanding

349,00kr.

Vi har sammensat en skøn gavebox til nysgerrige sjæle, der er vilde med svampe og blomster. Du får en SvampeBox, 2 smukke poser med forskellige blomsterblandinger samt 1 fin æske med frøbomber, så du kan sprede blomster i byen.

Gaveboxen indeholder en af vores populære SvampeBox 1L, der er lavet af substrat fra Skyttegårdens Økologiske Østershatte pakket i en genbrugt mælkekarton fra vores lokale The Coffee Collective. SvampeBoxen er en vilkårlig af én vores mange flotte varianter – den originale, en af vores CPH Editions eller vores special edition PAPPAS PÄRLOR (med engelsk tekst).
Dertil er der knald på blomsterne med både frøblandinger til dig og vores bestøvere samt frøbomber, som du kan kaste et kedeligt sted i byen på bedste guerilla gardening manér.

Vi har samlet det hele i en flot håndlavet papæske af den fineste kvalitet, som efterfølgende kan bruges til opbevaring af småsager. Både gaveæsken, frøbombeæsken og SvampeBoxens indpakning er lavet af Kartonnagefabrikken hos Hans Knudsen Instituttet i København NV, som hjælper borgere på kanten af det almindelige arbejdsmarked.

Har du spørgsmål til vores SvampeUnivers eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet, og følge med, når vi løbende udvikler vores svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores andre gaveideer og gaveboxe her.

Højde: 8cm
Bredde: 20cm
Længde: 30cm
Vægt: 2kg
Varenummer (SKU): 2023_GB_01 Kategorier: , , Tags: , , , , , , ,

En god start på svampedyrkningens forunderlige univers

SvampeBoxen er god til dig eller din ven, som er helt ny i svampedyrkning og gerne lige vil prøve det af. Vi har pakket en genbrugt mælkekarton med økologisk halm, der er podet med almindelig østershat. Svampene er klar til at gro, så snart du skærer hul i kartonen, og efter 2-4 uger kan du høste de første svampe. Vi forventer, at du kan høste 2-3 små håndfulde østershatte. Når du har høstet dine svampe, kan du fx stege dem på panden og nyde dem på et stykke sprødt ristet brød.

Se yderligere vejledning på emballagen og på www.tagtomat.dk/svampebox.


Pakket lokalt på Nørrebro i genbrugte mælkekartoner

Substratet er lavet af vores samarbejdspartner, Skyttegårdens Økologiske Østershatte. Halmen er et restprodukt fra kornproduktion og mælkekartonen får vi fra The Coffee Collective på Jægersborggade – lige rundt om hjørnet. Det hele er pakket og udviklet på Nørrebro af TagTomat.


Vores frøposer

Illustrationer på vores frøposer er håndtegnede af Anna Viskinde, også kendt som “En Tegneblok” og indehaver af det kreative workspace Loggia. Vi har valgt den håndtegnede ilustration fremfor et foto, da vi gerne vil skabe smukke og inspirerende frøposer, som du bliver glad i låget af at kigge på. Selve posen er fremstillet af genbrugspapir.

På bagsiden af posen finder du en række piktogrammer og en simpel dyrkningsvejledning. Har du brug for mere viden, scanner du blot QR-koden – så leder den dig ind på vores hjemmeside, hvor du finder en udvidet dyrkningsvejledning for de konkrete frø.


Frøken Bertha

Alle vores frø og er pakket på vores smukke poser i vores lokaler på Jagtvej 59 på Nørrebro (Kbh). Nogle gange pakker vi i hånden, og andre gange sætter vi vores gamle frøpakkemaskiner, Frøken Bertha og Benny, i sving.

Frøpakkemaskinerne går også under navnet “The Brown Bag Filling Machine” er fra 1895, og det fine maskineri kan både fylde frø i poserne med forskellige skestørrelser og lime poserne sammen. Så der kan hurtigt pakkes 40 poser i minuttet. På den måde kan vi gøre det effektivt at pakke, og holde omkostningerne nede – hvilket i sidste ende giver dig en bedre pris.


FrøBomber – guerilla gardening for en grønnere by

Frøbomberne er små kugler af jord, ler og blomsterfrø som du kan have i lommen, når du bevæger dig rundt i byen. Ser du en plet bar og kedelig jord, så kast en frøbombe. Når det regner vil frøbomben smuldre og blomsterfrøene spire, så byen bliver mere farverig og frodig – til gavn for både mennesker og bestøvende insekter. Du kan selvfølgelig også kaste frøbomberne hjemme hos dig selv, og gå og nusse om de små blomsterspirer.

Vi har selv lavet frøbomberne, og den lille gaveæske er fra Hans Knudsens Insituttet. Der er 4 frøbomber i æsken.