Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Kursus: Dyrkning i byen, inkl. FRØBOX med byvenlige afgrøder

650,00kr.

Bor du i byen, og drømmer du om at sætte tænderne i hjemmedyrkede grøntsager?
Kurset her er til dig, der mangler hjælp til at komme godt i gang eller som er ny i grøntsagsdyrkning, og har brug for mere inspiration. Du har måske en altan, en lille terrasse, nogle bede i baggården eller en vindueskarm.

På kurset vil du lære om smarte selvvandingssystemer samt hvilke planter, der egner sig godt til dyrkning i byen og er gode at dyrke sammen, når du kun har lidt plads til rådighed.

Vi går også en tur i taghaven, hvor TAGTOMAT i sin tid startede som et dyrkningsfællesskab, og henter inspiration og viden, du kan tage med hjem.

Derudover hjælper vi dig med planlægningen og indretning af din egen urbane have, og så får du selvfølgelig en frøboks med særligt udvalgte frø med hjem. Så du er klædt på til at gå i gang med det samme.

Vi glæder os til at se dig.
Mads & Team TagTomat

Bemærk, billetter kan ikke refunderes.

Varenummer (SKU): 2024-KUR-DB Kategorier: ,

Varighed: 2,5 timer
Hvor: Kurset finder sted i vores inspirerende showroom på Jagtvej 59, 2200 København N. Dørene åbner et kvarter før kursusstart. Medbring kvittering for køb af kurset som din billet.
Antal deltagere: 8-20

Inkluderet i prisen:
En FRØBOX fra TAGTOMAT med afgrøder, der er gode at dyrke i byen
Kursusmaterialer
Let forplejning

OBS: Billetterne kan ikke refunderes. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved under 8 tilmeldte eller ved sygdom. I tilfælde af aflysning fra vores side, får du besked direkte via mail eller tlf, og vi betaler selvfølgelig alle pengene retur.