Gavekort til butik og webshop

200,00DKK5.000,00DKK

Giv TagTomats gavekort til en du holder af. Det kan bruges på vores webshop eller i vores butik på Jagtvej 59, og er en ideel gave til en person, der er glad for grønne planter og bæredygtige produkter.

Så længe Coronakrisen presser Danmark og os som firma giver vi 10% i rabat på gavekort. Du skal skrive “gavekort” som kuponkode når du betaler for gavekortet ved kassen.

Med TagTomats gavekort, kan du eller den heldige modtager af det, købe bæredygtige og socioøkonomiske produkter til dit gør-det-selv-projekt eller grønne rum. Du kan købe alt fra svampeprodukter til altankasser og plantegynger samt inspirerende bøger. Gavekortet kan bruges på vores webshop, og vi har indsat de mest anvendte beløb, som du kan vælge mellem nedenfor. Du kan også selv indtaste det ønskede beløb ved at trykke på ‘manual amount’, og herefter skrive beløbet i det tomme felt.

Når vi har modtaget ordren, trykker vi på godkend, og du modtager en 16-cifret kode på mail. Dernæst kan du downloade gavekortet som pdf-fil i A5 format via nedenstående billede, og printe det, når det passer dig. Når du har printet, skal du skrive den 16-cifrede kode på kortet, og så er du klar til at give det til den heldige modtager. Vi godkender ordre dagligt, men hvis du har brug for koden med det samme, så ring til os så vi kan trykke på godkendknappen hurtigst muligt.

TagTomat følger Købeloven for digitale gavekort, og derfor kan du bruge gavekortet indenfor tre år, fra den dag du køber det.

Vil du gerne bruge gavekortet i vores butik på Jagtvej 59, kan du kontakte os på vores mail, så laver vi det om, så det virker i butikken. Vi er nødsaget til at gøre det på denne måde, da vores butikspersonalet endnu ikke har adgang til at tjekke gavekortene ved kasseapparatet.

Choose your design

Valgfrit beløb

DKK

Leveringsoplysninger

Modtagers info
Dine oplysninger
Varenummer (SKU): GK-2019 Kategori: