Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

TagTomat – Grow Like Tomorrow – E-bog

0,00kr.

Grow Like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer (2021) – E-bog

Et ændret forhold til vores fødevarer er helt centralt, hvis vi vil skabe en bæredygtig fremtid med plads til både natur, klima og mennesker. ”Grow Like Tomorrow” viser vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer. Med bogen får du en kombination af ekspertviden, fortællinger om de inspirerende fødevareproducenter, som allerede er i gang, og værktøjer til at starte transformationen i din nære hverdag, så vi sammen kan sprede forandring som frø i luften.

E-bogen er sat op som den trykte bog, i næsten A4 format, så du kan printe den, eller de guides mm. du gerne vil have. Vi håber du vil købe et fysisk eksemplar af bogen, så vi kan få skabt grundlag for endnu flere grønne projektet i TagTomat.

Takket været økonomisk støtte fra Realdania er det muligt at udgive denne e-bog til gratis Download, vi håber du vil gøre brug af den i din hverdag.

Bogen er udgivet under en Creative Commons Licens, der betyder at du gerne må bruge bogen i privat regi, du kan læse de nærmere betingelser i bogens kolofon.

Antal sider: 288