Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Frøbox – The Crazy Ones

199,00kr.

På lager

Tomater med kulør

Vi har sammensat en frøbox med en række helt specielle tomatsorter, der har det til fælles at de absolut ikke ligner de “normale” tomater. De stribede, de lilla, de hjerteformede og dem med en sjov lille spids. Simpelthen de mest “crazy” tomater, vi kunne finde, og som vi selv synes er sjove at dyrke, fordi de ikke lige er til at finde i supermarkedet, men kan give vores haver, altaner og anretninger kulør. Vælg The Crazy ones hvis du gerne vil dyrke det anderledes, og lege lidt med tomatmaden.

Indeholder 5 poser med tomatfrø:
Blommetomat – Artisan Blush Tiger (ca. 5 frø)
Hjerteformet Tomat – Sgt Pepper’s (ca. 5 frø)
Cherrytomat – Dancing with Smurfts (ca. 5 frø)
Cherrytomat – H 34 Yellow (Belle Coeur) (ca. 5 frø)
Bøftomat – Riccio Di Parma (ca. 5 frø)

Alle sorterne er indeterminante, hvilket betyder, at planterne bliver ved med at vokse i højden. Sideskud skal løbende knibes, og typisk 6-8 uger før sæsonen slutter anbefaler vi at fjerne topskuddet, så planten bruger energien på at modne de sidste frugter. På Nørrebro, hvor vi bor, gør vi det typisk i slutningen af august.

Vi dyrker dem alle både på friland og i drivhus, men tomatplanter vil oftest give det største udbytte, når de dyrkes i drivhus, medmindre du har et lunt beskyttet hjørne på altanen, i baggården eller haven – og den danske sommer er lun og solrig.

Billeder udlånt med tilladelse fra Croatian Seeds Store.

Vægt: 0.300kg
Varenummer (SKU): 5744000292724 Kategorier: , , , Tags: , ,

Tomatfrø fra familiegård i Kroatien

Vi har længe været på jagt efter flere sjove, anderledes og mere sjældne tomatsorter, og har nu startet et samarbejde med Croatian Seed Store. Det er en lille familiedrevet gård i Kroatien, som dyrker et hav af mere sjældne og usædvanlige tomater. Det lille firma er ikke økologisk certificeret, men hele deres familielandbrug er drevet med omtanke for natur og miljø og med fokus på at bevare gamle sorter.
Læs mere om dine frø og hele vores tomatkollektion her: www.tagtomat.dk/tomat-a-la-tagtomat