I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

GaveBox – 2 x SvampeBox1l og BybiHonning

375,00kr.

Ikke på lager

Vi har sammensat en skøn gavebox til nysgerrige sjæle, der er vilde med svampe og honning. Du får to styks af vores SvampeBox 1L – en original og en af vores to CPH Editions og et glas lækkert honning fra Bybi.

Gaveboxen indeholder to af vores populære SvampeBox 1L, der er lavet af substrat fra Skyttegårdens Økologiske Østershatte pakket i en genbrugt mælkekarton fra vores lokale The Coffee Collective. SvampeBoxene er to forskellige af vores mange flotte varianter – den originale, en af vores CPH Editions eller vores special edition PAPPAS PÄRLOR (med engelsk tekst). Du får også et lækkert glas honning fra den socioøkonomiske virksomhed Bybi.

Vi har samlet det hele i en flot håndlavet papæske af den fineste kvalitet, som efterfølgende kan bruges til opbevaring af småsager. Både gaveæsken og SvampeBoxens indpakning er lavet af Kartonnagefabrikken hos Hans Knudsen Instituttet i København NV, som hjælper borgere på kanten af det almindelige arbejdsmarked.

Har du spørgsmål til vores SvampeUnivers eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet, og følge med, når vi løbende udvikler vores svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores andre gaveideer og gaveboxe her.

Højde: 30cm
Bredde: 20cm
Længde: 10cm
Vægt: 2kg
Varenummer (SKU): 2023_GB_04 Kategorier: , , Tags: , , , , , , ,

En god start på svampedyrkningens forunderlige univers

SvampeBoxen er god til dig eller din ven, som er helt ny i svampedyrkning og gerne lige vil prøve det af. Vi har pakket en genbrugt mælkekarton med økologisk halm, der er podet med almindelig østershat. Svampene er klar til at gro, så snart du skærer hul i kartonen, og efter 2-4 uger kan du høste de første svampe. Vi forventer, at du kan høste 2-3 små håndfulde østershatte. Når du har høstet dine svampe, kan du fx stege dem på panden og nyde dem på et stykke sprødt ristet brød.

Se yderligere vejledning på emballagen eller www.tagtomat.dk/svampebox.


Pakket lokalt på Nørrebro i genbrugte mælkekartoner

Substratet er lavet af vores samarbejdspartner, Skyttegårdens Økologiske Østershatte. Halmen er et restprodukt fra kornproduktion og mælkekartonen får vi fra The Coffee Collective på Jægersborggade – lige rundt om hjørnet. Det hele er pakket og udviklet på Nørrebro af TagTomat.


ByBi – Honning med mening

Vores honning og honningbolcher kommer fra den socioøkonomiske virksomhed og forening ByBi, der med sloganet “honning er noget vi laver sammen” arbejder for at skabe en by, hvor mennesker, blomster og bier lever harmonisk sammen. Du kan læse mere om Bybi og tankerne bag her.

Bybi Honning – til en hver lejlighed – høstet i København.