Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

HampeBox – 1L – økologisk

59,00kr.75,00kr.

Vi sælger ikke længere vores HampeBox seperat. Den kan købes i vores gaveæske med 5 forskellige frø til mikrogrønt eller du kan købe vores dyrkningskit, hvor du får mere hamp for pengene.

TagTomat er stolte af at præsentere: HampeBox – fætter/kusine til vores SvampeBox og et gennemført cirkulært produkt til dyrkning af mikrogrønt.

Nu er vi tilbage med et nyt produkt til at gro mikrogrønt med og et endnu større sortiment af frø til formålet! HampeBox er lavet af en genbrugt mælkekarton fyldt med økologiske hampefibre og -skærver groet, høstet og forarbejdet i Danmark. I hampeproduktionen bruges hele plantens udbytte, lige fra frø og blade til støv og stængler, og hamp er desuden en nøjsom afgrøde, der ikke kræver meget vand, som tærer på miljøet.

Mikrogrønt er sjovt og nemt at dyrke og kan laves med mange forskellige frøsorter, der tilfører din mad (og vindueskarm) flotte farver og spændende smage. De kan også være en god måde at lære børn om frøspiring og planters liv på. Dyrkning af mikrogrønt er hverken svært, årstidsbestemt eller tids- og pladskrævende – det er noget, alle kan gøre.

Højde: 24cm
Bredde: 7cm
Længde: 7cm
Vægt: 0.6kg
Varenummer (SKU): 5744000290089 Kategorier: , Tags: , , , , ,