I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Broccoli – Økologiske Frø til Mikrogrønt

25,00kr.

Ikke på lager

Små spinkle spirer med en sød, mild kålsmag. Brug broccolispirerne til at give dine rugbrødsmadder et ekstra pift eller som drys på varme retter.

Følg naturens processer helt tæt på, lær om genbrug/upcycling, og dyrk dine egne sprøde spirer – mikrogrønt er en bid af fremtidens landbrug og giver dig spændende smage og variation i din hverdagskost.

Det hele startede engang med vores GrowGreen Starterkit, men nu har TagTomat udviklet et helt nyt frøunivers og dertil vores HampeBox – et cirkulært vækstmedium for spirer til mikrogrønt og svampedyrkning lavet af en brugt mælkekarton og økologiske hampefibre og -skærver fra Danmark.

Vores mikrogrøntunivers er udviklet med inspiration fra NaboFarm, som ligger i Københavns Nordvestkvarter. Her driver Sebastian og Jens et urbant landbrug, som forsyner kantiner og restauranter i København med friske spirer og mikrogrønt. Du kan læse mere om dem på www.nabofarm.com eller @NaboFarm.

Hvordan dyrker man mikrogrønt?
Med disse frø kan du nemt komme i gang med at spire derhjemme. Mangler du et vækstmedium til spirerne, har TagTomat bæredygtige alternativer som hampemåtter og vækstler og nu også vores HampeBox, som ikke kræver vækstler til dyrkningen.

Derudover skal du selv bidrage med en beholder af en slags til at lægge hampemåtte/hampefibre i. Du kan bruge ting, du allerede har ved hånden – fx en underskål eller en dyb tallerken – eller du kan upcycle restmaterialer fra din husholdning – brug fx en oversavet mælkekarton. Hvis du køber en rulle med hampefibre, har vi lavet den, så den passer til gastrobakker på 30 cm i bredden.

Har du spørgsmål til din dyrkning eller vil du finde tips til, hvordan andre dyrker mikrogrønt, er du velkommen til at kontakte os på vores forum.
God dyrkningslyst!

Indhold: 30 g økologiske spirefrø testet fri for salmonella, listeria og E. coli-bakterier.

Se også vores frø til udendørsdyrkning her.

Vægt: 0.035kg
Varenummer (SKU): 5744000290850 Kategorier: , Tags: , ,