I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

SvampeSæk – Økologiske Østershatte

325,00kr.

Ikke på lager

Dyrk dine egne Østershatte med vores SvampeSæk fra Skyttegårdens Økologiske Østershatte. Det er et gennemført cirkulært produkt, og en sjov gave til dig selv eller andre nysgerrige sjæle.

SvampeSækken består af økologisk halm podet med Østershattemycelium. Produktet er klart til at gro svampe, så snart du skærer hul i sækken, og der kommer ilt til halmen. Vi forventer, at du efter 5-10 dage kan høste de første svampe. Under de rigtige omstændigheder kan du høste op til et år efter start. Der medfølger en udførlig vejledning samt fifs til, hvordan indholdet kan bruges til at gøde din altankasse eller byhave efter brug.

SvampeSækken er produceret af vores gode ven, Skyttegårdens Økologiske Østershatte. Produktionen foregår uden kunstgødning og sprøjtemidler, og halmen er økologisk. Den medfølgende kasse er lavet af genbrugspap, og vejledningen er trykt på genbrugspapir.

Kassen der medfølger ved forsendelse har ikke længere de pågældende tryk, da vi er gået over til blanke papkasser, for at holde omkostningerne nede.

Har du spørgsmål til vores SvampeUnivers eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet, og følge med, når vi løbende udvikler vores svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores SvampeSækDeluxe, hvis du gerne vil have et mere æstetisk look eller vores SvampeBox1L, hvis du vil starte med en lidt mindre produktion.

Højde: 45cm
Bredde: 26cm
Længde: 26cm
Vægt: 10.1kg
Varenummer (SKU): 2017_SV_01 Kategorier: , Tags: , , ,