Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Kursus: Dyrk selv svampe, inkl. dyrkningskit

650,00kr.

Elsker du at spise svampe, men er der for langt til skoven? Og vil du have muligheden for at følge deres vækst helt tæt på?

Dette kursus er til dig, som gerne vil i gang med at dyrke dine egne spiselige svampe derhjemme. Du bliver ført ind i svampenes forunderlige verden, hvor vi kommer omkring, hvad svampe egentlig er for en organisme, og vi gennemgår forskellige måder at dyrke fx østershatte og shiitake.

Du kommer også til at lave dit eget dyrkningskit, og får forskellige guides og ekstra mycelium med hjem, så du er godt på vej til en hjemmedyrket smagsoplevelse.

Vi glæder os til at se dig.
Mads & Team TAGTOMAT

Varenummer (SKU): 2024-KUR-SD Kategorier: ,

Varighed: 2 timer
Hvor: Kurset finder sted i vores inspirerende showroom på Jagtvej 59, 2200 København N. Dørene åbner et kvarter før kursusstart. Medbring kvittering for køb af kurset som din billet.
Antal deltagere: 8-20

Inkluderet i prisen:
Dyrk-selv svampekit med østershat mycelium
Kursusmaterialer
Let forplejning

OBS: Billetterne kan ikke refunderes. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved under 8 tilmeldte eller ved sygdom. I tilfælde af aflysning fra vores side, får du besked direkte via mail eller tlf, og vi betaler selvfølgelig alle pengene retur.