I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

E-bog: Undervisningsmateriale – TagTomats SvampeUnivers

0,00kr.

Bogen, TagTomats SvampeUnivers, er for alle, der vil vide mere om svampeuniverset. Den er især velegnet til lærere og pædagoger, der ønsker mere viden og inspiration til undervisningen.

Med TagTomats bog får du en masse baggrundsviden om svampe. I bogen finder du også forskellige vejledninger til svampedyrkning og inspiration til øvelser, som du kan bruge til undervisningen eller hjemme i køkkenet med dine børn. Bogen er ikke tænkt som en uudtømmelig viden om svampe, men et materiale, som alle kan kaste sig ud i at læse og bruge, fx i undervisningen eller anden pædagogisk praksis, uden at skulle bruge en masse tid på at opsøge viden fra forskellige steder.

Har du spørgsmål til svampeuniverset eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også følge med, når vi løbende udvikler svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores KlasseSæt i  Small, Medium og Large, hvor I også leger med svampedyrkning.

Varenummer (SKU): 2018_SV_01b_e-bog Kategorier: , , , ,