I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

SvampeDyvler – gør-det-selv-kit til træ

125,00kr.

Med SvampeDyvler by TagTomat får du grundingredienserne til at dyrke dine egne spiselige svampe i træ – hvadenten det er i en kævle på altanen eller en træstub i haven.

Pakken med SvampeDyvler indeholder:

  • 40-60 upcyclede dyvler på 8×40 mm og/eller 10×40 mm af bøgetræ.
  • Bivoks
  • Luftgennemtrængelig tape
  • En A4-guide til at hjælpe dig godt i gang

OBS: Du skal også bruge mycelium til at pode dine dyvler.
Hvis du selv vil vælge, hvilke svampe, du vil dyrke, køber du myceliet separat, og vælger “intet mycelium” som variant. Se vores udvalg her.

Svampedyrkning i træ er en langsigtet investering i din svampedyrkning. Det kan godt tage et par år, før du ser de første frugtlegemer, men til gengæld vil du kunne nyde godt af at høste i mange år fremover (så længe kævlen har en vis størrelse).
Vi har sammensat dyvelsættet, så du får lov til at følge processen helt fra bunden – lige fra podningen af dine dyvler til duften af lækre svampe på din tallerken.

Bivoksen (som du skal bruge til at dække hullerne i træet med, når du har sat dyvlerne i, får vi fra vores gode venner hos ByBi. Dyvlerne kommer fra Jyderup Dyvelfabrik, og og vi bruger deres 2. sorteringsdyvler, som en del af vores Danish Upcycle-koncept.

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk – bl.a. en udførlig trin-for-trin-guide til dyrkning med dyvler. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål og dele dine egne dyrkningserfaringer, så vi sammen kan blive klogere på svampedyrkningens forunderlige verden.

Bemærk! Myceliet skal opbevares på køl, så vi anbefaler, at du henter din pakke hurtigst muligt og lægger myceliet i køleskabet indtil brug.

Se også vores andre produkter med svampedyrkning, hvis du gerne vil dyrke indendørs eller med en kortere tidshorisont.

Højde: 11cm
Bredde: 11cm
Længde: 11cm
Vægt: 0.5kg
Varenummer (SKU): 20190101 Kategorier: , , Tags: , ,