I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.
Ompotning af tomatplanter

Ompotning af tomatplanter

Allerede kort tid efter du har sået dine tomatfrø, er det tid til at tænke på at skulle prikle dem om i deres egen lille beholder, så de får en god start på væksten. Tomatfrø spirer nemlig typisk allerede efter 4-10 dage og kommer hurtigt fra start. Her er det vigtigt, at planternes vækst ikke går i stå. Læs med videre om, hvornår og hvordan vi ompotter vores tomatplanter.

Nytårstale til køkkenhaven (og min farmor)

Nytårstale til køkkenhaven (og min farmor)

En nytårstale om køkkenhavens historiske vingesus, spirende drømme for fremtiden, kruspersille og tomater. En hyldest til køkkenhaven (og hans farmor) fra Mads til dig.

Jobopslag – ny ungarbejder

Jobopslag – ny ungarbejder

Er du glad for rengøring og vil du være en del af en ”grøn biks”? Så se nærmere her. Vi mangler nemlig en ny ungarbejder (på 15-17 år) til at hjælpe i vores lokaler på Jagtvej 59 (Nørrebro).

Nyt showroom: Åbningsfest d. 28. april 2023

Nyt showroom: Åbningsfest d. 28. april 2023

Vores showroom har fået nyt format – både i måden vi bruger det på, og helt bogstaveligt med nye farver og indretning. Det vil vi gerne fejre sammen med jer. Om formiddagen holder vi vores første Faglige Fredag for jer, der arbejder med dagens emner, og kl. 14 åbner vi dørene for fest og fejring med jazz, frøbomber, forspiring, tur i taghaven og godt til ganen!

Tomatnørderi – vækstformer, knibning og forskellige tomattyper

Tomatnørderi – vækstformer, knibning og forskellige tomattyper

Selvom vi igennem tiden har dyrket et hav af forskellige tomater, synes vi ikke altid, at det er nemt at holde styr på, hvornår man fx kalder en tomat for en cherrytomat eller en cocktailtomat? Eller hvilke planter det nu er, der skal knibes, og hvilke du bare kan lade vokse i fred. Hvis du også kan komme i tvivl, så læs videre her, hvor vi har samlet lidt viden og tomatnørderi.