Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev: Verdensmålsbænk | Skolehaver à la TagTomat | Lav dine egne stiklinger

4. oktober 2019
Som nogle af jer måske har set på de sociale medier, har vi lavet en verdensmålsbænk af affaldstræ fra Junckers Trægulve, som sætter fokus på Realdanias arbejde med verdensmålene.
Verdensmålsbænk til Realdania lavet af TagTomat - Jarmers Plads

Kære læser

Vi har så mange gode historier, vi gerne vil fortælle jer for tiden, så det næste stykke tid vil vi sende nyhedsbreve lidt oftere, men til gengæld gøre dem en smule kortere. Kom meget gerne med feedback på, hvordan det fungerer for jer!
Som nogle af jer måske har set på de sociale medier, har vi lavet en verdensmålsbænk af affaldstræ fra Junckers Trægulve, som sætter fokus på Realdanias arbejde med verdensmålene. Du kan t.o.m efterårsferien (uge 42) tage et smut forbi Jarmers Plads, sætte dig på dit yndlingsverdensmål. Hvis du vil læse/se mere om projektet, så tryk på billedet ovenover (Foto: Michael Gjern Levin).
Kunne du tænke dig din egen verdensmålsbænk, så kontakt os endelig for at få et tilbud.
Grøn front!!
Mads & hele holdet bag TagTomat
Ps. Vi er nu officielt fraflyttet vores lokaler på Husumgade. Det var med blandede følelser, vi sagde farvel til vores gamle hovedkontor, som har været epicenter for en masse fantastiske oplevelser! Men vi glæder os til at videreudvikle lokalerne på Jagtvej 59, hvor vi har overtaget kælderen, og derfor udvider butikken og omdanner baglokalet til et fedt workshopsrum.

Læringshaver – skolehave à la TagTomat

Urbane haver for byens borgere - fortællinger om grønne fællesskaber
Vi har siden 2016 udviklet skolehaver – eller læringshaver, som vi kalder det – for Københavns Kommune for både folkeskoleelever i ind- og udskolingen, plejehjemsbeboere i fællesskab med børnehavebørn, voksne med nedsat funktionsevne og børn/unge i Idrætsprojektet. Nu kan du gratis downloade vores erfaringsopsamling fra projekterne i 2016-2018 på  tagtomat.dk/skolehaver, hvor du også kan læse mere om vores læringshavekoncept.

Stiklinger af indendørsplanter (pt. 1)

Stiklinger af indendørs planter, pt. 1
Som en del af udvidelsen af TagTomats indendørskoncept, KontorTomat, er vi gået i gang med at lave stiklinger af indendørsplanter. Det er sjovt, det er godt for miljøet, kommer både dig og dine nærmeste til gode, og så er det nemt. Rigtig nemt. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor vi laver stiklinger.

Gå-hjem-møde, kursusaftener og efterårsferie-svampe!

Åbent svampeværksted - lav din egen SvampeBox
Hvis du synes vores nye teambuildings-koncept er spændende, kan du stadig nå med til gå-hjem-møde d. 24/10. Herudover kan du lave dine egne SvampeBoxe i efterårsferien og komme på kursus om svampedyrkning, stiklingeformering eller kokedamateknik.
060TagTomat_Showroom_Event_2016-08-24_Kristine-Kiilerich_1800px-web