I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev: Lav dine egne stiklinger, pt. 2 | What is Urban Gardening?

11. oktober 2019
Efterårstid er også tid til fordybelse og inspiration, og vi har i nyhedsbrevet her samlet lidt hyggelæsning og fifs.

Kære læser

Efterårstid er også tid til fordybelse og inspiration, og vi har i nyhedsbrevet her samlet lidt hyggelæsning og fifs. Nanna, vores KontorTomat-ansvarlige, har lavet guides til hvordan du kan lave dine egne stiklinger af indendørsplanter, og Jan, som vi har haft fornøjelsen af at have i praktik, har lavet et blogindlæg om, hvad urban gardening egentlig er, og hvordan det har udviklet sig gennem historien.
I anledning af efteråret (og efterårsferien), holder vi også åbent svampeværksted onsdag i næste uge mellem kl. 12-15, hvor du kan høre lidt om svampedyrkning og selv lave din egen SvampeBox. Se evt. mere om vores kommende arrangementer længere nede i nyhedsbrevet.
Grøn front!!
Mads & hele holdet bag TagTomat
P.S. Hvis du har planer om at tage til kulturnat i København i aften, så kig gerne forbi Dansk Industri i Industriens Hus på Rådhuspladsen. Her står vi klar med workshops fra kl. 18-23 samt foredrag om grønne fællesskaber kl. 18.30/20.30.

Urban Gardening: What is urban gardening?

Urban Gardening: What is urban gardening?
This is the first of a new series of blog posts about Urban Gardening in english. In this one you can read about the fascinating history of urban gardening.

Stiklinger af indendørsplanter, pt. 2

Stiklinger af indendørsplanter, pt. 2
Du kan lave stiklingerne hele året rundt, men det er en oplagt måde at få jord under neglene på, nu når efteråret har ramt os, og udendørssæsonen er ved at være slut. Her er en hurtig guide til, hvordan du selv laver stiklinger.

Tid til fordybelse – kom på kursus/workshop!

TagTomat_altankursus_web-1800px
Hvis du mangler inspiration til en bæredygtig gave eller selv vil lære mere, så tjek vores kommende kursusaftener. Skal din ven selv vælge mellem svampedyrkning, stiklingeformering eller kæmpestore KokeDamaer kan du købe et gavekort til webshoppen.
dyrkningskit_06_web