Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2020-02-06 | Kom til gratis stiklingebyt og FungiTuesday | Spændende samarbejde

6. februar 2020
Vi blænder op for to nye open source-arrangementer, hvor du kan nørde og dele viden med bæredygtige åndsfæller. Kom med til FungiTuesday for svampeentusiaster og Stiklingebytteaften, hvis det grønne har slået rødder om dit hjerte
|

Kære læser

Vi håber, I er kommet godt ind i det nye år og glæder jer til længere og lysere dage med jord under neglene. Det gør vi i hvert fald!
I år vil vi for alvor prøve at få sat skub i at lave vores showroom til det epicenter for vidensdeling, vi drømmer om. Som første skridt åbner vi på ægte open source-manér op for to typer af gratis deleaftener: Stiklingebytteaften og FungiTuesday. Læs mere længere nede. Billedet oven over viser, hvordan vi drømmer om at TagTomat skal se ud med både et fysisk og digitalt forum for vidensdeling. De af jer, som ikke har set vores digitale forum endnu, kan finde det her.
Som en ny feature i nyhedsbrevet vil vi i løbet af i år også præsentere jer for nogle af alle de gode folk, vi samarbejder med, og vi starter med vores nyeste samarbejde i dette nyhedsbrev.
Grøn front!
Mads & hele holdet bag TagTomat

Nyt samarbejde med FungaFarm

Som I sikkert har luret, synes vi, at svampedyrkning er virkeligt spændende. For at kunne tilbyde jer en endnu højere ekspertise og flere spændende DIY-kits har vi i år teamet up med Thomas Kyle Cometta, som med sit firma FungaFarm forsyner de københavnske restauranter med lækre, lokale og friske svampe.
Julie fra TagTomat og Kyle fra FungiFarm

FungiTuesday – åbent svampeforum!

SvampeBox 1l - Dyrkselv Østershatte_2017-11-23 14.43.45_1800-1800px-web
Den tredje tirsdag hver måned fra kl. 20-21.30, åbner vi dørene for dig, som synes, at svampe er spændende. Kom forbi, hvis du har brug for hjælp eller inspiration til din dyrkning, eller hvis familie/venner/kollegaer er trætte af at høre om svampe, og du trænger til at nørde med nogle svampefæller.

Dyt dyt, skal vi byt’? Stiklinger altså…

Kom og byt dine stiklinger med os og andre indendørsplante-entusiaster! Den sidste onsdag i hver måned fra kl. 20-21.30 holder vi gratis stiklingebytteaften. Kom og byt dine egne stiklinger med os eller andre planteelskere, og få udvidet dit sortiment af planter, mens vi deler metoder, succeser, frustrationer og idéer.
Stiklingebytteaften hos TagTomat 29. januar 2020

Find inspiration til dit næste grønne projekt

TagTomat_hjemmside_cases_2020-02-06_1800px-web
På den nye hjemmeside har vi fået en fin sorteringsfunktion ved vores casebeskrivelser, så du nemt kan finde den inspiration, du har brug for.
Vi opdaterer løbende med nye casebeskrivelser den kommende tid, da vi har så mange gode historier, vi gerne vil dele med jer!
|