I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2020-03-19 | Køb gavekort med 10% rabat | Aktivitetspakker til ventetiden | Lav dine egne bivokswraps | Takeaway hos TagTomat

19. marts 2020
Vi har igangsat forskellige initiativer, som skal hjælpe både os og jer igennem den kommende tid med nedlukning og hjemmepasning. Læs mere her i nyhedsbrevet og hos Minby.dk, som har været så seje at skrive en artikel om os og vores tiltag

Kære ven af TagTomat

Vi har igangsat forskellige initiativer, som skal hjælpe både os og jer igennem den kommende tid med nedlukning og hjemmepasning. Læs mere her i nyhedsbrevet og hos Minby.dk, som har været så seje at skrive en artikel om os og vores tiltag.
Gode grønne aktiviteter og tilbud på gavekort
Først og fremmest vil vi gerne præsentere jer for vores nye Aktivitetspakker. Vi har sammensat forskellige udvalg af vores grønne gør-det-selv-produkter, så I kan få noget godt ud af tiden og lære jeres børn om natur og bæredygtighed gennem hyggelige aktiviteter.
Som alle andre erhvervsdrivende kan vi selvfølgelig også mærke, at coronakrisen gør sit indtog i vores økonomi. En stor del af vores projekter er sat på hold, og vi er nødsaget til at holde vores fysiske butik på Jagtvej lukket for normale kunder, men vi har stadig udgifter til husleje, forsikringer osv.
Så hvis du alligevel har tænkt dig at købe noget i TagTomat inden for de næste tre år, vil vi derfor gerne opfordre dig til at købe et gavekort allerede nu – du får endda 10% rabat, så det kan også betale sig for dig.
Webshop er åben – fysisk butik kun for takeaway… 🙂
Som følge af regeringens seneste udmeldinger har vi valgt kun at holde butikken åben for afhentning af varer, du allerede har købt over vores webshop. Vælg Click’N’Collect i webshoppen – så pakker vi tingene klar til dig, så du hurtigt kan hente tingene uden at skulle helt ind i butikken. Brug rabatkoden “Take away” og få 10% rabat på dine ordrer. Kontakt os gerne pr. telefon (7199 1966) for at aftale afhentningstidspunkt.
Vi sender også med GLS som normalt, og der er også mulighed for levering med cykelbud op til 5 km fra vores butik på Jagtvej 59.
Grøn front og pas på hinanden!
Mads & hele holdet bag TagTomat

 

P.S. Det er planen, at vores crowdfunding-kampagne for den kommende bog lanceres i en af de kommende uger. Vi glæder os og håber, at du vil være med til at sprede nyheden, så bogdrømmen kan blive en realitet.

Gavekort til butik og webshop

Gavekort til butik og webshop
Så længe coronakrisen presser Danmark og os som firma, giver vi 10% i rabat på gavekort. Skriv “gavekort” som kuponkode, når du betaler for gavekortet ved kassen. Så hvis du alligevel vil købe grej til dine grønne projekter eller en gave til en, du holder af, senere, så køb et gavekort allerede nu og hjælp os gennem krisen.

Aktivitetspakker – gode, grønne aktiviteter

Aktivitetspakke Large fra TagTomat
Vi har lavet en serie af forskellige aktivitetspakker, så I nemt kan få gang i grønne og læringsrige aktiviteter med jeres børn under skolelukningen (eller med jer selv og andre planteelskere i husstanden).
Vi har sammensat pakkerne, så I får en god blanding af forskellige grønne aktiviteter samt en samlerabat.

BiProdukt by TagTomat – DIY Bivokswrap

BiProdukt - DIY Bivokswrap
Det siges, at vores bedste- og oldeforældre brugte klæder dyppet i bivoks og olie som datidens stanniol. Vi i TagTomat synes, du skal kopiere deres ide, og lave dine egne bæredygtige bivoksklæder til dine og ungernes madpakker.
TagTomat_Kursus_Kompostering_jord_Kristine-Kiilerich_1800px-web