Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Opgave 1.6: Fødevareproduktion i byen

4. april 2020
Denne opgave hører til TEMA 1 i vores Undervisningspakke til fjernundervisning og klasseundervisning. God fornøjelse!

Mens du har dyrket mikrogrønt, har du leget vaskeægte bybonde, og har dyrket ved hjælp af hydroponiske dyrkningsmetoder. At dyrke mikrogrønt med hydroponiske metoder er velegnet som fødevareproduktion i byen, da det hverken kræver jord eller mange kvadratmeter (begge dele er der jo ikke meget af i storbyen).

1) Undersøg hvordan vi kan dyrke fødevarer i byen, og hvilke problematikker det kan være med til at løse.

Du kan evt. starte med at se episoden om Den spiselige have i DR’s programserie ”Fremtidens Drømmehaver”. Her kan du lære mere om mikrogrønt, og så er TagTomat også med. Den kan pt. findes tilgængeligt på DR’s hjemmeside. Det er det første afsnit hvor vi er med.

2) Lav en præsentation af de ting, du finder ud af. Det kan fx være et blogindlæg, en podcast, en artikel, en billedserie (hvor du selv har taget billederne), en kort film eller en folder. Tænk over hvordan du formidler dine resultater, så det er forståeligt og let at sætte sig ind i.

siden er under opbygning