I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2020-04-07 | Grow Like Tomorrow | Crowdfunding | Læs første kapitel

7. april 2020
I dag lancerer vi crowdfunding-kampagnen for vores nye BogTomat, "Grow Like Tomorrow - Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer", og du kan være med! Læs mere om hvordan i dagens nyhedsbrev

Kære ven af TagTomat

Vi har glædet os rigtigt meget til i dag! I dag lancerer vi nemlig vores crowdfunding-kampagne for vores kommende bog, “Grow Like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer”. Vi har derfor dedikeret dette nyhedsbrev til BogTomat #2. Vi håber, du vil være med til at støtte bogens tilblivelse ved at købe en reward.
Bogen vil tage dig med på en rejse ind i fremtiden, til en verden hvor samspillet mellem natur, mennesker og teknologi ligger grunden for en bæredygtig fødevareproduktion.
Med en kombination af vidensartikler fra forskellige eksperter, inspirerende fortællinger om de innovative tiltag og iværksættere, der allerede findes rundt omkring i det ganske danske land, samt DIY-guides i bedste TagTomat-stil vil bogen klæde dig på til at være med til at gøre en forskel, så vi sammen kan skabe de bæredygtige løsninger, der er brug for.
Fonden Realdania har bidraget med 75.000 kr. som støtte til opstart og
gennemførelse af projektet. Det er vi selvfølgelig meget glade og taknemmelige for, og det tager os et stykke af vejen. Men for at producere bogen på en fornuftig måde, hvor vi fx har mulighed for at aflønne vores bidragsydere og trykke bogen i Danmark, har vi brug for din hjælp. Vi håber derfor, at du har lyst til at bidrage til vores crowdfunding og til at dele nyheden i dit netværk! Vi bruger IDA’s (Ingeniørforeningens) nye platform til at køre kampagnen for os, og vil gerne takke IDA’s gode team for god support her i de sidste par dage inden lancering.
Grøn front!
Mads & hele holdet bag TagTomat

 

P.S. Hvis du bor i København eller omegn, har vi netop fyldt butikken op med lækre udendørsplanter til din altan/baggård/have. Se mere her og husk at bruge koden “Take Away” – så får du 10% rabat. Vi sender ikke planter med GLS, så hvis du bor et andet sted i landet, synes vi du skal bruge din lokale planteskole.

Crowdfunding – vær med til at realisere BogTomat #2

Grow Like Tomorrow - BogTomat#2
På IDA’s hjemmeside finder du vores crowdfunding-kampagne. Vælg den reward, som giver mest grøn mening for dig, og del meget gerne kampagnen i dit netværk! Alle, som bidrager, bliver selvfølgelig krediteret i bogen.

5.2 Nabo Farm – Urban farm leverer lokalt og bæredygtigt mikrogrønt

5.2 Nabo Farm - Urban farm leverer lokalt og bæredygtigt mikrogrønt
Læs den første teaser fra Grow Like Tomorrow! Du får her historien om vores gode venner hos Nabo Farm, Jens og Sebastian, som leverer frisk og lokalt mikrogrønt til de københavnske restauranter og private borgere. Herudover har de også inspireret os til at udvikle vores produktserie GrowGreen.

www.tagtomat.dk/growliketomorrow

Grow Like Tomorrow - BogTomat#2
Du kan altid finde den senest opdaterede version af indholdsfortegnelsen, se teasere på bogens indhold, projektets tidslinje og andre nyheder på vores projektside for ‘Grow Like Tomorrow’.
|