I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2020-06-11 | Vi søger unge frivillige | Åben Skole-forløb | Bladlus? | Ny crowdfunding på vej

11. juni 2020
Sommerens krydderurter er endelig i butikken, vi laver rullende skolehave til folkeskolen og tager bladlus under kærlig behandling. Og er du mellem 18-25 år, kan du få jord under neglene som frivillig i nyt byhavefællesskab

Kære ven af TagTomat

Vi er så småt ved at vende tilbage til noget, som ligner normale tilstande en smule her “næsten post-corona”. Fra i morgen sælger vi f.eks. endelig friske, gode krydderurter fra Christen Olsen (et par måneder senere end normalt)!
Er du – eller kender du nogen, der er – ml. 18-25 år med lyst til at være frivillig i en byhave og et mangfoldigt ungefællesskab i Frederiksberg Have?
På tirsdag (16/6 kl. 19) holder vi infoaften om det kommende projekt “Grønt Ungefællesskab i Byen”, som har brug for et hold af frivillige til at opstarte og drive en byhave sammen med andre unge.
Projektet hører under “Et Sundt Ungeliv” (forankret i Københavns Kommune, finansieret af Veluxfonden) og er et samarbejde mellem U-turn København, som arbejder med sårbare unge, os i TagTomat og Haveselskabet.
Vi glæder os meget til at komme i gang og håber, at du vil være med til at sprede nyheden til dine venner og bekendte ml. 18-25 år.
Se mere om projektet og vores infoaften længere nede.
Åben Skole – gratis tilbud til de københavnske folkeskoler
Vores “rullende skolehave” er kommet med i Københavns Kommunes tilbud til folkeskoler, og vi udbyder forløb for alle aldre. Det kunne være fedt at få afviklet et par forløb her inden sommerferien, så hvis du kender en lærer i København, må du meget gerne give nyheden videre. Se mere om de forskellige forløb længere nede.
Relancering
Vi er fortsat i gang med vores kommende bog “Grow Like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer”. Vi nåede desværre ikke i mål med vores crowdfunding hos IDA. Vi har været glade for samarbejdet, men må sande, at timingen midt i corona bare ikke var god. Vi relancerer derfor snarest vores crowdfunding-kampagne og flytter den over til Coops fine platform. Dette kommer der mere om i næste nyhedsbrev.
Hvis du er en af dem, som har støttet udgivelsen ved at forudbestille dit eksemplar, er vi meget taknemmelige, og vi håber, du har lyst til at støtte den nye kampagne (du får selvfølgelig pengene tilbage fra den gamle crowdfunding).
Grøn front!
Mads & hele holdet bag TagTomat

Infoaften: Vær frivillig i “Grønt Ungefællesskab i byen”

073TagTomat_Kongens_Koekkenhave_2016-08-22_Kristine-Kiilerich_1800px-web
På tirsdag kl. 19 afholder vi infoaften for alle ml. 18-25 år, som kunne have lyst til at være frivillig i en byhave, vi er med til at stable på benene under projektet “Et Sundt Ungeliv”. Læs mere og meld dig til via vores hjemmeside eller Facebook.

“Åben Skole”: Rullende skolehave!

|||||
Vi er kommet med i Københavns Kommunes gratis “Åben Skole”-forløb, så nu kan skolehaven komme til jer i miniformat. Se mere om de enkelte forløb her, læs om konceptet på www.aabenskole.kk.dk og kontakt os, hvis I vil booke et forløb.

Bladlus på altanen? Gode råd til håndtering

Bladlus på altanen? Gode råd til håndtering
Det varme og forholdsvis tørre forår har givet bladlusene de bedste formeringsbetingelser, og der er derfor MANGE bladlus i byen. Hvis du vil undgå at skulle i gang med at sprøjte, så læs vores gode råd her.
Grow Like Tomorrow - coverbillede