I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2020-06-16 | Relancering af crowdfunding for vores nye bog | Coop Crowdfunding

16. juni 2020
Vil du have en aktie i TagTomats nye bog om fremtidens bæredygtige fødevaresystemer, Grow Like Tomorrow? Så kan du nu blive en del af vores crowdfunding-kampagne og få både bogen og en reward med i købet

Kære ven af TagTomat

Så er vi live med den nye crowdfunding-kampagne hos Coop! Vi vil sætte umådeligt stor pris på, hvis du vil dele kampagnen, alt hvad du kan, i dit netværk, så vi kan komme i mål denne gang.
Kort fortalt går vores crowdfunding-kampagne ud på, at du forudbestiller din bog og samtidig køber en “reward” (vi har sammensat et fedt udvalg af forskellige produkter, foredrag, rundvisninger, billetter til en festlig lanceringsmiddag m.m.).
På den måde får vi indsamlet midler til de forskellige udgifter, vi allerede nu har, inden bogen er udgivet – udgifter til layout, skribenter, tryk osv. – og du er derfor med til at sørge for, at bogen bliver en realitet!
Din støtte er derfor uvurderlig for bogens tilblivelse, og derfor bliver alle som bidrager til crowdfundingen også krediteret med navn i bogen.

Ny platform:

Vi bruger denne gang Coops platform for crowdfunding – her kan du bl.a. betale med MobilePay, så det er super nemt at købe din reward!
Vi har sat målet for kampagnen til 50.000 kr., og vi har justeret rewards og tilføjet lidt ekstra, så vi nu kan imødekomme enhver pengepung. Hvis vi ikke når målet på de 50.000 kr., får du dine penge tilbage.
Kampagnen løber i i alt 60 dage, og vi vil hver dag lægge historier og billeder på vores Instagram- og Facebook-side med sneakpeaks fra bogens indhold, præsentation af bogens aktører og de forskellige rewards, du kan vælge imellem. Så der kan du løbende følge med i udviklingen af kampagnen.
Grøn front!
Mads & hele holdet bag TagTomat
 

P.S. Vores grafiker har lavet de første skitser til bogens udtryk. Øverst ser du skitsen til for- og bagside, og nederst principlayout for artiklen med Nabofarm.

P.P.S. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet med ingeniørforeningen IDA, hvor vi i april lancerede vores første kampagne. Men trods en fin start gik kampagnen i stå, og vi måtte erkende, at det ikke var den bedste timing at lancere en crowdfunding-kampagne midt i coronakrisen. Derfor prøver vi nu igen.

Se kampagnen hos Coop Crowdfunding

TagTomat_Coop-crowdfunding_screenshot_2020-06-16
Tryk dig videre via linket herunder og se vores kampagne hos Coop Crowdfunding. For at støtte skal du blot 1) oprette din profil, 2) vælge den reward, som giver dig mest mening, 3) glæde dig til at læse bogen til november og 4) komme til lanceringsfest, når bogen er udgivet!

Læs mere om bogen her…

Grow Like Tomorrow - coverbillede
GROW LIKE TOMORROW: Gennem ekspertviden, guides og inspirerende cases vil bogen vise os vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer. Se mere om bogens konkrete indhold her.
Grow-Like-Tomorrow-design-layout2