I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2020-07-10 | Download Køkkenhave à la TagTomat | Grønne aktiviteter på legepladser | Undervisningsmateriale til udskoling | 50% af crowdfunding

10. juli 2020
Sommeren kalder på TagTomat-workshops på byens legepladser, men også på sommerferielæsning om køkken- og læringshaver. Og så er der nyt om vores crowdfundede bogprojekt, Grow Like Tomorrow

Kære ven af TagTomat

Der er gang i sommeren – både med dejligt dansk sommervejr, som passer til både gummistøvler og solhat, og med en masse gode grønne aktiviteter.
Hvis du bor i København og mangler meningsfulde aktiviteter til dine (børne)børn i løbet af sommeren, så tjek vores Facebook-side ud. Vi er nemlig at finde på de bemandede legepladser, hvor vi laver forskellige workshops. Det er gratis at deltage, og du skal bare medbringe dit gode humør, så er vi klar med alt fra frøbomber til byhaver og planteflasker. Du kan også finde et hav af andre gratis aktiviteter på kommunens portal brugbyen.nu.
Og vil du se, hvad en workshop er, så tryk her og kom til TV2 Lorrys indslag (ca. 08:45) om Blomsterkrukkeworkshop torsdag den 9. juli kl. 19.30.

53% af bogen er funded!

TagTomat-GLT_funded_53procent_web
Og så er vi nået op på den gode side af 50% i vores crowdfunding af bogen! Du må meget gerne dele kampagnen i dit netværk, så alle dine venner kan forudbestille deres bøger, og I sammen kan tage til vores eksklusive lanceringsmiddag i november. Tryk på billedet herover for at komme til kampagnesiden.
De fleste af os, som ikke skal lave grønne aktiviteter på legepladserne hele sommeren, går på sommerferie nu. Derfor holder butikken kun åbent om onsdagen indtil uge 33, men ring evt. til os på 7199 1966, hvis du skal hente varer, du har købt via webshoppen.
Tak til jer alle for et skørt forår og en skøn start på sommeren – vi ses i august til flere grønne projekter!
Grøn front!
Mads og resten af Team TagTomat
P.S. Sidst i nyhedsbrevet kan du se en glad flok våde TagTomater til vores sommerfest.

E-bog: Køkkenhave à la TagTomat – en guide til dyrkning i byen

E-bog: Køkkenhave à la TagTomat - En guide til dyrkning i byen
Køkkenhave à la TagTomat formidler den grønne knowhow, som har været efterspurgt blandt aktørerne fra vores arbejde med læringshaver på et væld af københavnske institutioner mellem 2016-2020.
Det er en samling af alle vores bedste råd og gode erfaringer til dig, der skal (eller er) i gang med at dyrke spiselige sager i byen, og vi håber, du vil nyde lidt spændende sommerferielæsning.

E-bog: Skolehave med udskolingen

E-bog: Skolehave med udskolingen
Som en del af Københavns Kommunes arbejde med madkvalitet i kommunen har vi fra 2019-2020 udviklet undervisningsforløb med udskolingselever. Undervisningsmaterialet består af fire forløb og temaer og samler vores erfaringer fra forløbene på Rådmandsgades Skole og Holbergskolen i København.

Grow Like Tomorrow – BogTomat #2

Grow Like Tomorrow - BogTomat #2
Se mere om vores kommende bog her.
Vi glæder os til at tage dig med gennem processen og ikke mindst til at fremvise det endelige resultat.

Det meste af Team TagTomat anno sommerfest 2020

Team TagTomat ano juni 2020 til sommerfest i regnvejr