Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2020-10-09 | Rabatkode | Inspiration til hjemmekontoret | Nyt om bogprojektet

9. oktober 2020
Oktober er den perfekte tid til at beskære buske og træer samt indrette dit hjemmekontor grønt til den mørke tid forude. TagTomat byder efteråret velkomment med nye markiser i butikken på Jagtvej og fart på vores bogprojekt
Dyrk selv svampe med dyvler. Shiitake svampe vokser på træstub.

Kære ven af TagTomat

Så blev det efterår! Det er nu, der begynder at pible svampe frem i naturen, bladene skifter, høsten er ved at være overstået, og måske banker efterårsferien på din dør?
Vores sommer har været fyldt op med gode grønne projekter, og vi har derfor været lidt tavse her på nyhedsfronten. Men du får her en update på bogprojektet, lidt inspiration til grøn indretning af hjemmekontoret og lidt vejledning til haven – det er nemlig nu, det er perfekt tid til beskæring. Og så har vi lavet en rabatkupon til dig, så du kan bruge nogle af dine (måske) nyligt udbetalte feriepenge på at give et gavekort til en god ven.
Og så glæder vi os til at samarbejde med PostNord om sending af pakker fra uge 43 – det kan du høre mere om i næste nyhedsbrev.
Grøn front!
Mads og resten af Team TagTomat
P.S. Sidst i nyhedsbrevet kan du se butikken på Jagtvej, som har fået nye flotte markiser – så der både er ly for regn og sol (sidstnævnte har betydet et temperaturfald på ca. 10 grader C inde på kontoret = glade medarbejdere).

Gavekort til butik og webshop

Gavekort_01_18-11-16_kvadrat_web
Brug rabatkoden “feriepenge”, når du køber et gavekort via vores webshop. Så får du 10% i rabat på gavekort i oktober måned og kan glæde en, du holder af! Gavekortet kan både bruges i vores webshop og i vores fysiske butik, og du modtager det direkte i din mailindbakke.

Tid til beskæring af buske og træer

Køkkenhavealatagtomat_udsnit_3_2020_07_10_MVL_1800px
Efteråret er faktisk det bedste tidspunkt at beskære på, da planterne så kan nå at lukke såret med den sidste vækst inden vinteren. Det mindsker risiko for svampeangreb m.v. Så find din skarpe beskærersaks og en god sav frem, og find flere gode råd i e-bogen Køkkenhave à la TagTomat, som du kan downloade gratis.

En skræddersyet plantevæg til køkken-alrummet

En skræddersyet plantevæg til køkken-alrummet
Det er ikke kun på store arbejdspladser, kontorer og i vores showroom på Jagtvej, at en plantevæg fungerer godt. Hjemme hos Julie fra TagTomat fungerer en mini-version af plantevæggen som rumskaber og æstetisk kontormiljø – hvilket især har været godt her under corona, hvor hjemmearbejdet har fået en ny betydning. Du kan her læse om tankerne bag plantevæggen og få inspiration til dit eget grønne hjemmekontor.

Grow Like Tomorrow – BogTomat #2

Grow-Like-Tomorrow-design-titelgrafik2
Vi arbejder på højtryk for at få bogen færdig i år og er nu i den sidste redigeringsfase, og vores grafiker, Thomas fra Rama Studio, er godt i gang med opsætningen. Vi har samlet en masse fede skribenter, spændende aktører og guides, som alle handler om, hvordan vi kan skabe et bæredygtigt fødevaresystem i fremtiden.

Tidlig efterårsstemning i september 2020 – Jagtvej 59

TagTomats showroom ano september 2020