I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2020-11-29 | Frøpakkemaskinen | Rabat på julegaver | Nyt om bogprojektet | Kålhygge i vinterhaven

29. november 2020
December banker på døren, og du kan lige nu få 10% rabat i vores webshop til de tidlige julegaver. Vi har tips til vinteraltanen og keramisk kaos på webshoppen, og så har Mads købt en 120 år gammel gammel frøpakker
Udpakning af frøpakkemaskine

Kære ven af TagTomat

Så blev det næsten december! Vi har fået en stor julegave, er i julehumør og har derfor lavet en rabatkupon til dig. Så hvad enten du er til lidt ekstra selvforkælelse i denne (for mange nok irriterende) coronatid eller allerede er startet på julegaveindkøbene, kan du få 10% rabat i vores webshop, hvor vi har fået forskellige nye varer – både til ganen, dine planter og dine hænder.
Vi er nu også begyndt at sende pakker med PostNord. Det betyder, at du kan vælge forsendelse direkte til din dør, og vi sender nu også flydende varer. I december sender vi afsted alle hverdage til og med den 22/12.
Til jer som har forudbestilt den nye bog
Vi knokler alt, hvad vi kan, for at få de sidste artikler og billeder i hus, og vores grafiker, Thomas fra Rama Studio, er godt i gang med opsætningen.
Anden bølge af corona har også ramt TagTomat, og vi er derfor bagud, i forhold til den tidsplan vi oprindeligt havde lagt. Vi har nu 98% af de artikler og guides i hus, som andre skulle lave. Så mangler jeg bare at skrive det, jeg skal lave… Bogen udkommer helt sikkert primo 2021, og jeg lover, at den er værd at vente på!
Hvis du havde tænkt, at bogen skulle gives som julegave, så skal vi nok finde noget godt, du kan lægge under juletræet (og så eftersender vi bogen, når den er trykt). Skriv til info@tagtomat.dk med emnefeltet “BogTomat som julegave”, hvis det er tilfældet.
Grøn front!
Mads og resten af Team TagTomat
P.S. For dem af jer, som har været i kontakt med mig i løbet af 2020, så vil I vide, at jeg har rablet om den her helt fantastiske 120 år gamle frøpakkemaskine, som jeg bare måtte have!! Nu er den kommet hjem helt fra Seattle i USA, og jeg glæder mig som et lille barn til at få den til at virke. Øverst ser du flyttekassen, den kom i; nederst i nyhedsbrevet, hvor fin den ser ud i butikken. Og jeg kan ikke vente med at udvikle nye frøposeprodukter til de kommende sæsoner.

“Julegaver” – Brug rabatkuponen!

Bistad-kalenderlys-1800px-web
Brug rabatkoden “julegaver”, når du køber via vores webshop. Så får du 10% i rabat. Rabatkoden gælder t.o.m. 17/12/20 og kan bruges til ét køb. Vi har fået en del nye varer hjem, så du kan få inspiration til dine grønne kalender-, advents- og julegaver.

“Åben Skole” med vores rullende skolehave

TagTomat SvampeBox1l - Gustav plukker Østershatte
Vi har stadig et par gratis besøg tilbage under Københavns Kommunes “Åben Skole”-forløb. Forløbene er egnet for 0.-9. klasse, men skal afvikles her de næste par uger. Så prik dig selv eller en du kender på skulderen, hvis vi skal komme ud og undervise om svampe eller mikrogrønt. Efter nytår kommer vi til at frigive undervisningsmaterialet til gratis download.

Nye produkter i webshoppen!

carlas-caos-produkt-2020-11-18_1800px-web
Vi har fået et væld af nye produkter og ikke mindst flotte produktbilleder i vores webshop.
Her ser du de fine hængepotter fra Carlas Caos, som er en god nabo og kollega her på Nørrebro. Eller hvad med et kilo flydende byhonning fra Bybi?
Udforsk kategorierne “gaveideer” og “delikatesser”, hvis du er sulten på mere!

Gør kål på din kedelige vinteraltan

|||||
Den vigtigste regel om vinteren er at undgå bar jord. Dæk af med gran eller en dyne af visne blade. Og så plejer vi også altid at udplante kål for at pifte vores plantekasser op om vinteren.

Vores nye frøpakkemaskine 😀

Frøpakkemaskine fremvisning
Vi kan fra februar 2021 levere spændende nye frøposeprodukter både i salg af enkeltstyk til dig og dine, eller hvad med 10.000 frøfyldte visitkort til din virksomhed?