Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2020-12-17 | Bestil julegaver til levering på privatadresse senest fredag den 17/12 | Guides til julehyggen | God jul og tak for i år

17. december 2020
Så blev det alligevel jul, og du kan stadig nå at få de sidste gaver i hus. Har corona fået interessen for grønne oplevelser til at spire i dig, har TagTomat desuden sammensat nogle forslag til grønne juleferiesysler - fra alle os til alle jer

Kære ven af TagTomat

Først og fremmest tak fordi du har fulgt med gennem dette hæsblæsende 2020. Det har været et år med store udfordringer, hvor vi alle har fået testet vores omstillingsparathed, men også et år, hvor vi har formået at lave en masse spændende projekter. Det er, som om at corona har sat tingene på spidsen og samtidig vækket lysten til at skabe grønne oplevelser hos mange. Og det sidste er jo en dejlig ting. Eksempelvis er vi løbet tør for dyrkningskit, så nu har vi lavet et produkt, hvor du selv skal finde en plastbeholder, så vi ikke behøver at sende den til dig.
Hvis du endnu ikke har fået købt dine julegaver og ikke helt kan overskue det mulige kaos hos din lokale pakkeshop, så har vi gjort det lidt nemmere for dig ved at sætte fragten ned på leveringer til privatadresser. Faktisk har vi lavet fri fragt, hvis du køber for mere end 400 kr. og vælger levering til privatadresse. Vi tænker, at vi kan afhjælpe kødannelserne ved pakkeshops lidt med dette tiltag.
Og så skal vi hilse fra PostNord, som siger, at hvis du vil være sikker på, at din pakke når frem til juleaften, skal den sendes senest d. 18/12.
Så bestil inden i morgen kl. 16, så kan vi nå at pakke din bestilling og få den ud af døren med posten.
Alternativt kan du også købe et gavekort til det pågældende produkt – det kommer til din email og kan printes samme dag, som du bestiller.
Pas godt på dig selv og hinanden derude.
Glædelig jul og ønsker om et godt nytår!
Mads og resten af Team TagTomat
P.S. Vi har samlet lidt forskellige guides længere nede til hyggelige juleferiesysler, du kan lave.

Gavekort og gaveidéer

jul_05_svampebox_dyrkningskit_2018-11-13_1800px-web-1320x1320
Du kan nu købe et online gavekort til alle vores produkter, som kommer til din mail.
Og vi sender afsted med PostNord til din hoveddør t.o.m. d. 22/12 – dog kan de ikke love, at julegaven når frem før juleaften, medmindre den sendes fredag d. 17/12, på grund af øgede pakkemængder.

DyrkningsKit – Light – Østershatte

Med denne light-version af vores DyrkningsKit får du alt, hvad du behøver for at komme i gang med at dyrke dine egne østershatte på halm eller kaffegrums – undtagen bøtten – den skal du selv upcycle fra dit restaffald.
DyrkningsKit - Light-version - Østershatte

Opstartsvideo dag 1 – Mikrogrønt

Fjernundervisning Tema 1 – Mikrogrønt – Opstartsvideo dag 1
Denne videoguide er egentlig en del af vores materiale til fjernundervisning, som vi lavede under første bølge af corona, men du kan også bruge den til at se, hvordan du dyrker mikrogrønt derhjemme.

Opskrift på fuglekugler og fuglekogler

|||||
Når det bliver koldt udenfor, og du ikke længere selv har lyst til at sidde på altanen eller i haven i timevis, er det en god idé at invitere fuglene på besøg. Her får du opskriften på hjemmelavet mad til fuglene.

KokeDama – hængende haver til din vindueskarm

Her kan du se vores guide fra 2014 og lære at lave mosbolde til at dekorere dine vinduer med. Du kan også prøve et overvintringsforsøg med kuldskære flerårige planter såsom chilier og diverse krydderurter.
|||||||||||||||||
|||||