Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-02-16 | Ny frøkollektion | Coop Crowdfunding

16. februar 2021
Selvom kalenderen endnu siger vinter, har vi i TagTomat taget hul på foråret med vores nye frøkollektion, som vi har sat til at spire med en crowdfunding-kampagne på Coop Crowdfunding. Læs mere om projektet og vores fantastiske frø her

Kære ven af TagTomat

Som vi løftede sløret for i sidste uge, kommer der til at ske noget spændende dette forår i TagTomat. Vi har nemlig udviklet en helt ny frøkollektion med professionelle frø til din hjemmedyrkning!
Det er de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd normalt bruger, og som du nu får mulighed for at købe som privatperson – i mængder, der er tilpasset dit behov som hjemmedyrker. Det betyder, at du får gode økologiske kvalitetsfrø med en meget høj spiringsprocent – og dermed en god dyrkningsoplevelse.
Vi har glædet os helt vildt til at få frøene ud i verden, men (som så meget andet) har corona ikke gjort det helt nemt. Alle de butikker, planteskoler, museer og andre spændende steder, som skulle have haft den til salg, er p.t. tvangslukket, og det er derfor ikke muligt at afsætte dem via gængse kanaler.

Derfor har vi sat en kampagne på Coop Crowdfunding i gang. Vi har sammensat forskellige pakker, hvor du kan få frøene med fordelsrabat, og så er du samtidig med til at sikre midler til tryk af poser, reservedele til gamle Frøken Bertha (frøpakkemaskinen), indkøb af de gode frø og andre opstartsudgifter – kort sagt til at vi kan realisere frøkollektionen!
Vi håber meget, at du har lyst til at købe dine frø via kampagnen, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye frøunivers!
Grøn front!
Mads og resten af Team TagTomat

Coop Crowdfunding – TagTomats frøunivers

Thumbnail-crowdfunding-video-frøkollektion_1800px-web
Læs mere om tankerne bag kollektionen, og se de forskellige pakker, vi har sammensat, så du frem til d. 21. marts kan forudbestille dine frø og hjælpe lanceringen på vej.

Frø à la TagTomat

Frø à la TagTomat
Velkommen til vores frøunivers! På siden her kan du bl.a. læse mere om frøene og finde dyrkningsvejledninger. Siden opdateres løbende, efterhånden som vi udvider kollektionen.
En glad tomat og The Brown Bag Filling Machine, også kaldet Frøken Bertha:
Frøpakkemaskine fremvisning