I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Stillingerne er besat – Jobopslag – TagTomat søger butiksmedarbejdere – forår 2021

4. marts 2021
Stillingerne er besat i denne omgang... Tak for alle jeres gode ansøgninger! Det var et virkeligt stærkt felt med mange gode ansøgere at vælge imellem, men vi har nu fundet de kollegaer, vi manglede.

Stillingerne er besat: TagTomat søger butiksmedarbejdere

Kan du ikke lade være at indrette dit hjem som en jungle, og drømmer du om at gøre din hobby til en levevej? Måske du ved alt om udendørsplanter, fordi du er i lære som gartner eller andet? Så kan det være, du er den nye butiksmedarbejder til TagTomat.

Stillingen

Endelig har vi fået lov at slå dørene op til vores butik i showroom, og i anledning af at vores glædelige genåbning 19. marts 2021 søger vi to nye butiksmedarbejdere. Som vores kommende butiksmedarbejder vil dit primære arbejde bestå i at være medansvarlig for salg af vores produkter via showroom og webshop – dvs. kundebetjening, vedligehold af butikken, produktion af mindre produkter og klargøring af pakker til forsendelse.

Vi søger en person, der har stor interesse for indendørs- og/eller udendørsplanter (og/eller måske svampedyrkning) og kan se sig selv hjælpe vores kunder med spørgsmål som “hvor tit skal den her plante vandes?” og “hvad skal jeg gøre med den her plante derhjemme?”. Vi har et mål om altid at kunne svare på vores kunders spørgsmål – og hvis ikke, så hjælpe dem hen, hvor de kan finde svar.

Den rigtige til jobbet er en, der ønsker at blive en del af Team TagTomats mangfoldige univers i længere tid – vi er et lille, tæt team, der løfter i flok, og afhængigt af dine kompetencer og interesser vil du kunne få mulighed for at deltage i alt fra produkt-, koncept- og forretningsudvikling til skitsering, formidling, rådgivning, undervisning samt workshops, drift og etablering.

Vores forventninger til dig

  • Du er arbejdsom, effektiv og ikke bange for at tage fat.
  • Du er åben, venlig og god til mennesker og finder det naturligt at sælge varen – både vores viden og vores produkter.
  • Du ved en masse om indendørsplanter/udendørsplanter – enten via din uddannelse, eller fordi din stue eller altan ligner en jungle.
  • Du har ordenssans og finder det naturligt at indgå i et team af engagerede kollegaer, hjælpe til, når det kræves, og ikke mindst udføre de opgaver, du tager ansvaret for.

Herudover er følgende en fordel, men ikke et krav:

  • Du har erfaring med at stå i butik, planteskole eller lignende.
  • Du har tidligere arbejdet i serviceerhverv som eksempelvis tjener
  • Du har sans for forretningsudvikling
  • Du har kørekort B

Om TagTomat

TagTomat er en tværfaglig virksomhed med base på Nørrebro i København, hvor vi udvikler, bygger, anlægger, drifter og konstant udfordrer, hvad grønne fællesskaber skal og kan være. Vi udvikler nutidens og fremtidens grønne byrum, udeskolerum, skolehaver, baggårde, altanhaver, tagterrasser og meget mere.

Vi har de seneste år oplevet en kæmpe udvikling i interessen for vores projekter og produkter, og derfor åbnede vi i april 2018 et showroom på Jagtvej 59, hvor privatpersoner og samarbejdspartnere kan se og købe vores produkter. Det er en konceptbutik, der sælger mange ting relateret til upcycling, urban gardening og bæredygtig fødevareproduktion – lige fra planter, potter og plakater til byhonning, bøger, cider og svampedyrkningskit. Vi vil gerne smitte folk med vores passion og inspirere dem til at blive en del af det grønne fællesskab.

Læs mere her om TagTomats historie og mission samt om vores produkter i vores webshop.

Arbejdstid
Timerne kan variere, men vil ligge på omkring 5-15 timer ugentligt i vores butiks åbningstider, som p.t. er onsdag og fredag 13-18 samt lørdag-søndag 10-16 (plus lidt tid i hver ende til åbning og lukning). Din arbejdstid kan variere fra uge og måned og vi tilrettelægger skemaet i samarbejde med resten af butiksholdet.

Start: Snarest, men senest i april.

Arbejdsplads: Primært i vores butik/showroom på Jagtvej 59, 2200 Kbh N.

Ansøgning:
Send din ansøgning og CV som pdf (max. 3 mb) til info@tagtomat.dk
Emne: “Butiksmedarbejder forår 2021″

Løn
130 kr. i timen plus feriepenge.

Info om stilling samt samtaler
Samtaler holdes løbende. Bemærk, at ansøgninger gemmes på vores mailserver i to måneder, fra de er sendt ind, hvorefter de slettes fra mailserveren.

Grønt front!
Team TagTomat