Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-04-01 | Så og spir i påsken | Masser af nye frø | Digitalt grøntsagskursus på vej

1. april 2021
I dette nyhedsbrev får du tips til grønne påskeaktiviteter, som du nemt kan lave med børnene - som set i Gomorgen Danmark, der fik besøg af Mads til en snak om forspiring, mikrogrønt og selvvanding.

Kære ven af TagTomat

Så står påsken for døren, og i disse dage, hvor vejret er med os, begynder det at krible i fingrene for at så og forspire alle de dejlige planter, vi skal have på altanen, terrassen og i haven i løbet af de næste mange måneder.
Her i TagTomat har vi været i gang med forspiring i en måneds tid, og kigger du forbi vores butik på Jagtvej, vil du kunne se, at vores små tomatfrø allerede er blevet til flotte små spirer i vinduet.
Onsdag skød Mads yderligere gang i dyrkningssæsonen, da han gæstede Go’morgen Danmark til en snak om bl.a. mikrogrønt og kartoffelspiring. Her kom han blandt andet med tips til, hvordan du kan gro anderledes spirer til påskefrokostbordet med mikrogrønt i påskeglade mælkekartoner. Gik du glip af det grønne øjeblik, kan du gense det og få inspiration til gode, grønne påskeaktiviteter her (kræver adgang til TV2 Play).
Mangler du frøforsyninger eller jord til dine projekter, har vi åbent langfredag 13-18, lørdag 10-16 og påskesøndag 10-16. Kig forbi og sig hej til både modne tomatmennesker og nye spirer – vi glæder os til at tage imod dig.
God påske og grøn front!
Mads & Team TagTomat

Masser af nye frøsorter i butikken

24-03-21-Grøntsager-442-21_AV21
For hver dag der går, kommer der flere og flere nye sorter til i vores frøkollektion, og du kan allerede købe mange af dem i vores webshop og butik. Det gælder både vores grøntsagssortiment, der lige nu tæller lidt under 40 sorter, og vores blomsterblandinger. Lige nu kan du eksempelvis gå i gang med at så gulerødder, radiser og rødbeder.

Tips til forspiring i mælkekartoner

Kig med her i videoen, hvor Anne Tange giver tips til smarte måder at genbruge materialer fra husholdningen til forspiring af fx økologiske chilier og tomater. Bliv fx klogere på toiletrullens fine egenskaber som forspiringsbeholder. Den fortæller selv, hvornår jorden er tør …
Champost så- og priklejord. Spagnumfri og god til forspiring|

Bliv klar til forår på altanen

Altankasser fra TagTomat. Spændes på gelænderet med solide bolte.|Diverse potter til forspiring - mælkekartoner
Foråret er på vej og det gode altanliv kan starte op igen. Få styr på forspiring, pottetyper, klimaforhold og plantevalg samt indretning med lækre og funktionelle altanmøbler.

Nyt digitalt grøntsagskursus på vej

Som du måske har set, hvis du følger os på Instagram, går vi – sideløbende med frøpakningen – og pønser på at lave et digitalt kursusforløb i grøntsagsdyrkning. Det vil indeholde videoer, inspirerende artikler og guides og selvfølgelig selve de frø, du skal bruge til din dyrkning.
Følg med, når vi løfter sløret yderligere i næste nyhedsbrev.
||