Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-05-28 | Det kan du så i juni | Twisted Leaf laver crowdfunding | Regnvejrsrabat på udeplanter

28. maj 2021
Hjælp vores brodervirksomhed med deres crowdfunding, få regnvejrsrabat på bl.a. lækre tomatplanter, og se, hvad du kan så nu. Det er nogle af de ting, vores juni-tyvstartende nyhedsbrev byder på.

Kære ven af TagTomat

Måske har du allerede set Twisted Leaf – verdens første drikkevare lavet på kaffeblade – i vores butik. De to iværksættere bag, Magnus og Anders, har en mission om at udnytte kaffeplantens potentiale bedre og samtidigt styrke kaffebønderne ved at give dem en ekstra indtægt fra deres afgrøder.
Nu beder de to iværksættere (hvor én er bror til Mads) om hjælp til at lancere en alkoholfri version af drikken med de nye smage gurkemeje og tyttebær og i større flasker på 750 ml. Det kan du læse mere om længere nede i nyhedsbrevet og støtte, hvis du skulle have lyst til det.
Du får også endnu en status på bogen, et godt plantetilbud og selvfølgelig nogle gode såtips til juni i dette nyhedsbrev.
Med håb om mere sol – og grøn front!
Mads & Team TagTomat

Hjælp Twisted Leaf med at blive appelsinfri

Har du lyst til at støtte udsatte kaffebønder i Kenya, give en dansk startup på en god mission en hjælpende hånd og samtidigt få nogle lækre, naturlige læskedrikke i hus? Så kan du stadig nå at støtte Twisted Leafs crowdfunding-kampagne på Coop Crowdfunding, som slutter 31. maj.
Der er masser af lækre rewards både med og uden alkohol og en speciel en af slagsen til kaffeelskeren.
Et andet sted, du kommer til at møde Twisted Leaf, er …

Grow Like Tomorrow snart trykklar

Grow-Like-Tomorrow-design-titelgrafik2
… i vores bog “Grow Like Tomorrow”, som vi i næste uge får det endelige layout på.
Bogen skal trykkes i Jylland, udgives på eget forlag (ja, vi er oprettet som forlag!), og vi venter, at den er klar til helt officielt at komme ud senest i september 2021.
Kan du ikke huske, hvad det nu var den bog skulle handle om, kan du læse indholdsfortegnelsen her:

Få regnvejrsrabat på lækre udeplanter

Som I nok har bemærket, har maj været vådere end sædvanligt, og solen har haft sparepære på. Vi har ellers købt godt ind af lyselskende krydderurter, jordbær, tomater og en masse dejlig kål fra Biosund og Gartneri Toftegaard samt stauder fra Majland.
For at sætte lidt skub i tingene, har vi indført regnvejrsrabat, så du – indtil vi har udsolgt – kan få tre dejlige planter for tos pris. Så håber vi juni bringer bedre vejr med sig, så du og dine planter kan få en god start på sommeren.
Kom forbi og se vores store udvalg på Jagtvej 59!

Det kan du så i juni

TagTomat-underkategori-Frø-blomsterfrø_700px_web
Nu rammer såkalenderen snart juni, og det er ikke for sent at komme i gang med at så grønt i haven eller altankassen.
I juni anbefaler vi at så stangbønner, broccoli, gulerødder, græskar og majs. Du kan også nå at forspire pluksalat eller så den direkte ude.
Derudover kan du stadig så blomsterblandinger og med fordel gøre det jævnligt, så du har blomster hele sommeren.
 

 

Baldersgårdens gårdprojekt oktober 2017|Lørdag i oktober i silende regn. Beboerne i Baldersgården fylder jord i højbede og planter til med stauder og kål