I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-07-06 | Har du set vores LongJohn? | Havedag og workshops i KU.BE | Red dine planter fra tørkedød | Det kan du så i juli

6. juli 2021
Vi har lavet et nyhedsbrev med alt hvad du har brug for på sommerferiefronten: En tomatpodcast, tips til at redde dine krydderurter fra udtørring, frøtips og åben have for alle hele sommeren.

Kære ven af TagTomat

Butikken er lukket for sommeren, vores sommerfest er blevet afholdt med et brag, og nu er vi klar til at gå på ferie. Vi vil gerne sige tak for en god sæson til alle jer, der støtter os i vores arbejde og mission om en grønnere og smukkere verden.
Butikken genåbner først til september, og det er der en ganske særlig grund til: Vi skal nemlig bruge august på at forberede os til Tivoli Have- & Blomsterfestival fra 28. august til 5. september 2021 med masser af smukke blomsterkreationer, som Tivoli er berømt for – og så et twist af TagTomat. Vi glæder os til at fortælle jer mere senere…
Noget dårligt nyt er, at vores tomatcykel på billedet ovenfor er blevet stjålet torsdag den 1. juli. Hvis du har set den, må du hellere end gerne ringe til Mads på tlf. 42576273 eller skrive en mail. Den har stelnummer XX22F, er sort og er mærket Acrobat samt vores logo TagTomat.
Her i nyhedsbrevet får du link til en god havepodcast, et lille ferietip til krydderurter og som altid frøanbefalinger – og hils på tomatholdet nederst i nyhedsbrevet 🍅
God sommer og grøn front!
Mads & Team TagTomat

Åbningstider og ferie

Mariahøne-9.-juni-2020-10_web
I onsdags havde vi sidste åbningsdag i butikken, der holder næsten lige så lang sommerferie som Folketinget i år – vi slår nemlig først dørene op på Jagtvej igen den 8. september.
Indtil da kan du stadig handle i vores webshop, men hav gerne lidt ekstra tålmodighed med os her i juli, da vi ikke er fuldt bemandede og først vender hjem fra ferie og er tilbage på kontoret i starten af august.

Kom til havedag og workshops i KUBE

2021-06-24-kirsten-vander-byhaven_web
I år holder vi hver torsdag åben have i byhaven i KUBE på Frederiksberg, hvor du kan gå og nusse planter, få fingrene i mulden eller vande blomster – og hvis du er heldig, kan du måske endda få lidt afgrøder med hjem. Det er hver torsdag hele juli og august fra 15.30-17.30 og kræver ingen tilmelding.
Derudover har vi en række workshops i løbet af sommeren i KUBE, som også er egnede for børn, f.eks. om frøbomber, bivokswraps og planteflasker.

(Gen)hør TagTomat på podcast

|||
Mens du slænger dig i hængekøjen, kan du lytte til den gode “Dyrk og Spis”-podcast med Anders Guldberg, der tilbage i 2018 lavede en episode om TagTomat. Hør Mads fortælle om tilblivelsen af TagTomat og hemmeligheden bag taghaven.

Det kan du så i juli

24-03-21-Grøntsager-442-21_AV11
I juli kan du så kål, fx spidskål, broccoli og aspargesbroccoli, til høst i efteråret. Stangbønner kan du også nå, og salater som romaine og egebladssalat kan du også så direkte ude her i sommeren.
Desuden kan du efterså med radiser, dér hvor du har høstet tidligt, da de vokser hurtigt, og husk også at så blomsterfrø jævnligt, så du har blomster hele sommeren.

Pas dine urter, mens du er på ferie

IMG_20130622_192234
Skal din basilikum overleve, mens du er på ferie, og mangler du et lille hygge-hack-projekt?
Så har vi lavet en video, der viser hvordan du nemt og billigt laver en planteflaske af ting, du sikkert allerede har derhjemme.
 

God sommer fra Team TagTomat!

tagtomat-sommerfest-2021