I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-08-18 | TagTomat lancerer økologisk kornkollektion | HampeBox endelig i webshoppen | Mød os i Tivoli

18. august 2021
I dette nyhredsbrev kan du læse om det nyeste skud på stammen, TagTomats såsædskollektion, som vi er i gang med at crowdfunde. Og så er der også nyt om HampeBox, mikrogrønt og Tivoli

Kære ven af TagTomat

Vi håber I har haft en dejlig sommer (ifølge vejrguderne er den vist slut nu), og vi takker kæmpemeget for hjælpen med at finde vores LongJohn, som forsvandt inden sommerferien, men som vi nu har fået tilbage igen 🙂
Dette nyhedsbrev er spækket med gode, nye TagTomat-produkter, for Frøken Bertha har virkelig været på arbejde – vi har nemlig lanceret vores HampeBox og dertil også relanceret vores mikrogrøntfrø. Men efter vi er kommet tilbage fra ferie, er meget af vores tid faktisk gået med et spændende og meget nørdet projekt: korn.
Mads er dykket ned i kornets verden med hovedkvarter i Nordjylland, og her fandt han ud af, at korn er en overraskende fængslende måde at forbinde fortiden og fremtiden på. Hvis du tænker, at det lyder lidt for niche til dig, så læs lige lidt længere nede alligevel – det kan være du bliver overrasket. Og nu hvor det snart er slut med grøntsagsfrø og blomster, er det jo godt man kan så vintersæd.
Dette nyhedsbrev byder ud over ovenstående også på et gensyn med Tivoli. Og så er det værd at nævne, at vores butik vil åbne i midten af september fredag, lørdag og søndag.
Grøn front!
Mads & Team TagTomat

Crowdfunding-kampagne for kornkollektion

TagTomats kornsorter
Purpurhvede
Reward 01
Snart vil du kunne købe korn a la TagTomat i vores webshop og butik. Vi har nemlig sammensat en buket af økologisk vintersæd til dig, der vil prøve kræfter med at dyrke gamle kornsorter, male dit eget mel eller blot til pynt.
Vi har ligesom med vores frøkollektion skudt gang i en crowdfunding-kampagne for at få projektet ud over stepperne, og der er masser af lækre rewards at hente, da vi har samarbejdet med både Meyers Bageri, Kornets Hus, møllen Gl. Buurholt og foreningen Landsorten om at skabe et bredt udvalg til jer, der støtter lanceringen.
Som med vores øvrige frø kommer kornet i TagTomats specialdesignede poser og bliver pakket på frøpakkemaskinen Frøken Bertha.

Mød os til Have- & Blomsterfestival

TagTomat til CPH Garden Show 2019
Mødte du os i Tivoli sidste sensommer? Vi gentager succesen i år, når vi sætter bod op til Have- & Blomsterfestival fra 28. august til 5. september. TagTomat laver desuden en “altanudstilling” ved Koncertsalen, som både skal fungere som inspirator og som hyggekrog i haven, og frøbombeworkshop for børn de to lørdage.

HampeBox endelig på gaden (og internettet)

hampebox-2021-produkt_02
Vi har teaset for den længe, men nu er den her endelig: HampeBoxen! En fætter/kusine til vores SvampeBox, der kan bruges til både at så mikrogrønt i og dyrke svampe på.
HampeBoxen er en brugt mælkekarton fyldt med økologiske hampefibre og -skærver, som er et godt vækstmedium, og vi glæder os til at vise verdensnyheden til alle økologisk interesserede mikrogrøntsdyrkere!!

… og det samme er de nye mikrogrøntfrø

Mikrogrønt-442-21_V2_AV8_web
Selvom der til HampeBoxen hører én pose frø, er der nok hampefibre, til at du kan så forskellig slags mikrogrønt i vindueskarmen. Vi sælger også stadig hampemåtter og vækstler, hvis du foretrækker den fremgangsmåde.
Uanset er der nu 11 slags mikrogrønt på nye, flotte poser i webshoppen.
UREDIGERET DIREKTE FRA KAMERA