Afhentning fredage fra kl. 9-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-09-23 | Boglancering for “Grow Like Tomorrow” | Bogen i butikken nu | Download e-bog gratis | Ses vi til Madens Folkemøde?

23. september 2021
Vores nye bog "Grow Like Tomorrow" er endelig kommet ud, og derfor inviterer TagTomat til boglanceringsreception. Mød os også til Madens Folkemøde på Lolland til spændende debat.

Kære ven af TagTomat

I sidste uge skete det, vi her i TagTomat har ventet på, i hvad der føles som en uendelighed: Vores nye bog landede på Jagtvej fra trykkeriet i 2000 smukke eksemplarer. Det betyder, at du nu kan købe bogen, “Grow Like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer”, både som fysisk og elektronisk bog, sidstnævnte endda gratis takket være en kæmpe støtte fra Realdania.
For at fejre denne store milepæl inviterer vi til bog-baby shower fredag den 1. oktober kl. 13-20 her på Jagtvej 59 med spændende oplæg fra nogle af dens bidragsydere og ganegodt inspireret af bogens tema. Programmet for aftenen kan du læse mere om længere nede i dette brev.
I nyhedsbrevet her kan du også læse om status på kornkollektionen, og om at vi skal på Madens Folkemøde her i weekenden. Håber vi ses!
Grøn front!
Mads & Team TagTomat
P.S. Den 13. september fik Frøken Bertha en ny kompagnon. Mere om dette i næste nyhedsbrev, men indtil videre kan vi afsløre, at den ekstra frøpakkemaskine, vi har fået, hedder Benny og krævede en palleløfter for at komme på plads. Se billede nederst.

Morgendagens fødevarer i din bogreol

TagTomat - Grow Like Tomorrow
Vores nye bog “Grow Like Tomorrow” er både en guide og en inspirationsbog til, hvordan vi sammen kan skabe en fremtid, hvor vores fødevareproduktion ikke sker på bekostning af hverken natur, klima eller kvalitet.
Bogen er spækket med bidrag fra passionerede gør-det-selv-folk, kloge forskere og eksperter samt grønne virksomheder, der hver især giver deres take på, hvordan vi kan komme i mål med at skabe mere biodiversitet og bæredygtigt brødføde verdens befolkning. Køb bogen online eller til boglanceringen 1. oktober.

Køb den fysiske bog

Download som e-bog

Program for boglancering 1. oktober

Grow-Like-Tomorrow-design-titelgrafik2
GLT - Vejen til fremtidens fødearesystemer
Vi håber meget, du har lyst til at lægge vejen forbi og se, smage, lugte og lytte til fremtiden for fødevarer, når vi holder boglancering! Programmet lyder:
13.00: Dørene åbnes
14.00: Christian Villum om “værdiskabelsesmodeller”
15.00: Robert Jønsson om open source som forretningsmodel
16.00: Mads Boserup Lauritsen, TagTomat, om tilblivelsen af bogen
17.00: Twisted Leaf m.fl. fortæller om ingredienser fra aftenens pindemadder og bogens smagsunivers
18.00: Per Gundersen om CO2-binding i haver og parker
20.00: Vi takker af for i aften

Mød os til Madens Folkemøde på Lolland

grøn-signeschroeder_havenyt-foto-Ida-Elke-Kallehave
Kom med og vær en del af debatten, når TagTomat sammen med Signe Schrøder fra Praktisk Økologi og Michael Minter fra Concito samles til Madens Folkemøde på Engestofte Gods for at tale om fremtidens bæredygtige fødevarer på både globalt og lokalt plan.
Grøn-insta-Michael-Minter-portrætfoto
Madens Folkemøde foregår både den 24. og 25. september og giver dig mulighed for at lytte, tale, opleve og smage på Danmark som madland.
Vores event er lørdag fra kl. 13.15-14.00 i Folkestuen.

Korn kan snart købes!

Korn-442-21_mahkahvede_web
Selvom vi desværre ikke nåede i mål med vores crowdfunding-kampagne denne gang, betyder det ikke, at du ikke kan købe vores gamle kornsorter hos os alligevel.
Vi har udvalgt fem forskellige typer, og de kommer alle til at koste 29 kr./posen. Find dem i vores butik og webshop meget snart!
Bugsering af vores nye frøpakkemaskine Benny i vores baglokale med palleløfter og knofedt den 13/9-2021.
IMG_20210913_143920054_1800px-web