I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-11-27 | TagTomat blomstrer på ny… og nye frø spirer frem | Frøkollektion 2022 | QR-koder ??? | Nye samarbejder

27. november 2021
Tid til eftertanker - Skal vi eksempelvis bruge QR-koder??
KurtEnv1_web

Butikken blomstrer på ny, et nyt forår er på vej !

Så gik november, og vi er så småt ved at vende os til en ny hverdag på Jagtvej 59, hvor vi den seneste måned har bygget om, og er i gang med at gøre klar til den nye rejse som TagTomat skal ud på, eksempelvis ved at optimere og lave systemer til vores frøpakning i forlokalet i showroomet.
Omdrejningspunktet bliver grøn dannelse, fællesskaber og produkter lavet af eller omkring genbrug, man kan måske sige at vi er ved at finde tilbage til rødder for hvordan jeg egentligt startede firmaet tilbage i 2014. Bortset fra at der siden er kommet et hav af dygtige medarbejdere til som løfter TagTomat til nye højder, båret af vores forskellige kompetencer og ikke mindst maskineri såsom de to frøpakkemaskiner Bertha og Benny.
Svampeværksted og Fyns Ø Svampe
Vi fik her i november måned afholdt et fint og velbesøgt svampeværksted, som en del af startskudet på en tilbagevending til vores rejse ud i fællesskabets univers, hvor vidensdeling, upcycling og grøn dannelse skaber grundlaget for vores og jer, vores følgere, kunder og samarbejdspartneres færd mod en mere grøn og bæredygtig fremtid. Tak til de fremmødte, du kan se lidt stemningsbilleder fra aftenen lidt længere nede. Stor tak til Bendt Rosander fra Fyns Ø Svampe for at dele ud af din viden, og er du, kære læser, til youtube guides og spændende remedier til svampedyrkning så besøg Bendts kanal og webshop.
Svampeaften med Bendt Rosander fra Fyns Ø Svampe
Nye produkter og samarbejder spirer frem
Vi har i den sidste måneds tid internt i TagTomat snakket en del om hvad det er der skal være grundlaget for vores fremtidige virke, både på kort og langt sigt. Det vi alle trives i er at skabe gode grønne produkter, hvor vi så meget som muligt tager udgangspunkt i lokale råvarer, at vi inspirerer andre til at dyrke grønt i deres hverdag, hvad enten det er som skolehaver, køkkenhaver eller svampe og mikrogrønt hjemme i stuerne.
Vi har i løbet af november fået solgt de dele af vores varelager som ikke skal være en del af det fremtidige virke, og har holdt fast i det som skal blive, eksempelvis vil vi stadig have havebøger og plakater fra Koustrup, honning fra Bybi og diverse delikatesser og drikkervarer fra gode samarbejspartnere, de fleste leverandører vil I kunne finde som artikler i Grow Like Tomorrow.
Et konkret nyt samarbejde vi har realiseret er, at vi kan tilbyde Nordic Grow, som har lavet et avanceret KøkkenKasse produkt kaldet Kurt, i vores webshop, vi har et lille udvalg af deres ting, og hvis du vil se alt hvad de har må du over til dem. Læs mere længere nede. Hvis du allerede har en KøkkenKasse kan du købe det fine lysstativ lavet af overskudsegetræ til at dyrke krydderurter eller mikrogrønt under.
Frøkollektion 2022 – Topmøde den 2. december
Torsdag den 2. december er en milepæl for vores første frøkollektion, da denne aften bliver en trykprøvning af hvilke veje vores frørejse skal gå de kommende år, og til det formål har vi inviteret fire gode frøfolk inden for, som en del af et advisoryboard for vores frøunivers. Hvem det er, vil vi afsløre i næste nyhedsbrev, men jeg kan afsløre at tre ud af fire findes som eksempler/projekter i Grow Like Tomorrow.
En kort brugerundersøgelse til dig kære læser. Ville du bruge QR-koder fra vores produkter til at komme ind og læse mere om et givent emne? Eksempelvis på bagsiden af vores frøposer? Svar gerne via denne webform. Det er anonymt, og vi bruger oplysninger til at blive klogere på brugen af QR-koder. Du er også velkommen til at svare pr. mail.
Som led i at optimere vores frøpakning, har vi lavet frølager og produktionsoverblik omme i vores forlokale, der hvor der tidligere var krukker, blomster og andre leverandøreres fine produkter. Således så det ud fredag den 26/11 ved fyraftenstid.
TagTomat_IMG_20211126_182452207_Jagtvej-59_ombygning
December med julesalg og omfavnelse af Coronaens restriktioner
Vi har åbent for afhentning af webordre dagligt fra kl. 9-16 på Jagtvej 59, og har fast åbningstid for fysisk salg fredag den 3. og 10. december fra kl. 12-16.
Vi vil fra mandag den 13. december dagligt have åbent frem mod jul, i tidsrummet 12-18 på hverdag og 10-16 i weekenden. Vi har sidste åbningsdag den 23. december, hvor vi lukker kl. 18.
Fra nu på mandag den 29/11 skal kunder bære mundbind i vores butik. Vi vil som butiksansatte have gældende Coronapas, så vi skal ikke bære mundbind i butikken. Hvis du som kunde gerne vil afhente ude foran butikken finder vi selvfølgelig en løsning på det. Ring gerne på telefon 7199 1966.
Glædelig første søndag i advent, håber I får julehygget med dem I holder af.
Mads & Team TagTomat
P.S. Glæd jer til frøkollektion 2022 🙂 Der er spændende nye illustrationer på vej !!

Nordic Grow – Kurt – hjemmedyrkning af krydderurter og mikrogrønt

Nordic Grow - Kurt - hjemmedyrkning af krydderurter og mikrogrønt
Vi kan nu stolt sælge den seje selvvandende plantekasse Kurt fra Nordic Grow i vores webshop. Folkene bag produktet er en del af det københavnske makermiljø, og med deres tilgang til produktdesign og ikke mindst interessere i at lave samarbejder, er vi glade for at kunne kalde Nordic Grow for en god kollega.

Advents- og kalendergaver – 2021

Så nærmer julen sig, og måske du skal supplere din pakke- eller adventskalender med lidt forskelligt?
Vi har ihvertfald samlet en del ting vi selv ville blive glade for.
Adventsgave - 2021 - Medium

BISTAD juletræslys – 20 stk – nedsat pris

BISTAD juletræslys - 20 stk
Juletræslys til træet af ren bivoks
Vi har sat prisen ned, da vi kan se at andre webshops har gjort det samme…

BISTAD Kalenderlys

Kalenderlys af ren bivoks
Voksen stammer fra bigårde, hvor der hverken anvendes pesticider eller antibiotika.
Talstrimlen er fri for tungmetaller og opløsningsmidler, så ingen giftstoffer bliver frigjort ved forbrændingen.
BISTAD Kalenderlys
Frame
facebook twitter instagram linkedin pinterest