I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2022-03-05 | Solsikker for Ukraine – salget går til MSF | Havekurser og Cider | Dyrk dit eget korn

5. marts 2022
Salget af solsikkefrø går ubeskåret til Læger uden Grænsers arbejde i katastrofeområder
UKRAINE-Læger-U-G-Frøpose-2022_produktbillede_web

Støt Læger uden Grænsers katastrofeberedskab

I TagTomat er vi dybt berørte af den alvorlige og tragiske situation i Ukraine, og vores tanker går i disse dage til befolkningen i landet og andre berørte af situationen. Vi har derfor lanceret en ny solsikke-frøpose, designet i Ukraines farver. Overskudet af salget af vores solsikkefrø vil ubeskåret gå til Læger uden Grænsers arbejde i forbindelse med bl.a Ukraine og deres generelle katastrofeberedskab.
Vi har som firma valgt at støtte Læger uden Grænser, og vil hver måned give en donation på salget. Du kan læse mere om vores bevæggrunde ved at følge linket på solsikken herover, eller på www.tagtomat.dk/ukraine.

Cider og køkkenhavekurser

signe og mads i æbleplantagen_1800px
Er du allerede med på cider-bølgen eller har du til gode at smage de læskende gyldne bobler? Uanset hvad, så kan du nu smage lækker økologisk cider lavet med ægte cideræbler fra Bjerregaarden.
Her bor Signe Schrøder, sammen med sin mand Mads og deres 3 børn. Deres økologiske æbleplantage, grundlagt af Ritt Bjerregaard, leverer æblerne til cideren, som de producerer på deres lille cideri.
Hvordan de havnede her, kan du læse om i vores bog ”Grow Like Tomorrow”. Her beskriver de, hvordan drømmen om at undslippe hamsterhjulet i byen fik dem til at flytte på landet og købe Bjerregaarden, som de nu driver med stor passion for cider, økologi og biodiversitet.
Nu er cideren fra 2020 klar til salg, og har du lyst til at smage ægte dansk cider og støtte et lille lokalt cideri, så hop ind på deres crowdfunding og find et godt tilbud.
https://crowdfunding.coop.dk/project/1493/description
Køkkenhavekurser i april, juni og august:
Udover at være forkvinde i Praktisk Økologi og ciderbrygger, så laver Signe også Køkkenhavekurser, og som et forsøg bruger vi vores webshop til at sælge kurserne, da Signe vil bruge frø fra vores frøkollektion til at lære travle mænd og kvinder at holde køkkehave.
Cider på glas-web

Korn og krydderurter

Siden sidste nyhedsbrev har vi fået pakket alt fra økologisk vårsæd, krydderurter og andet godt, så jeg kan varmt anbefale at besøge vores webshopi.
Jeg håber at I alle får en god start på jeres dyrkningssæon, og hvem ved, måske bliver 2022 året hvor det ganske land bliver dækket af svajende solsikker og vi sammen kan så et frø for håb.
På vegne af Team TagTomat
/Mads

Støt Ukraine – Solsikke – Økologiske frø

Støt Ukraine - Solsikke - Peredovik - Økologiske frø
Udover at du støtter Ukraine ved køb af vores solsikkefrø, så får du en klassisk smuk gul solsikke, der kan blive helt op til 4 meter høj – så ved de rette forhold kan den kigge over nabohækken eller altangelænderet

KØKKENHAVEKURSUS FOR TRAVLE KVINDER – OG MÆND – April, juni og august – 2022

KØKKENHAVEKURSUS FOR TRAVLE KVINDER - OG MÆND - April 2022
Tilbring en forårsdag på landet og lær alt hvad du har brug for, for at få en gravefri, lugefri og skøn køkkenhave i en travl hverdag.

Nye danske kornsorter – Økologisk Dansk Korn

Vi har fået fem spændende økologiske kornsorter på lager, så du kan dyrke alt fra hjemmelavet havregryn til blå byg eller måske male dig eget ølandshvede til surdejsbagningen?
Blå Nøgenbyg - Økologisk Dansk Korn
Østrigsk Nøgenhavre - Økologisk Dansk Korn
Mariagertoba - Økologisk Dansk Korn
Peter og Pouls Kæmpehvede - Økologisk Dansk Korn
Ølandshvede - Økologisk Dansk Korn
UKRAINE-Læger-U-G-Frøpose-2022_produktbillede_web
facebook twitter instagram linkedin pinterest