Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2022-09-28 | Velkommen til TagTomats nyhedsbrev | Få rabat på dit første bogkøb | 3 grønne begyndertips | Hvem er TagTomat?

28. september 2022
Tak fordi du følger med i vores nyhedsbrev, her er et par grønne tips til dig
TagTomat_Logo_800px_72dpi_2014-12-06
TagTomat_Byhavefestival_2015-08-15_IMG_3148_1800px-web

Velkommen til vores nyhedsbrev!

Kære ven af TagTomat
Tak, fordi du har valgt at følge med i vores nyhedsbrev, som udkommer ca. en gang om måneden. I nyhedsbrevet kan du følge med i, hvad vi laver af grønne, fællesskabende projekter, og hvad vi finder på af nye events, kurser og produkter til dig. Du vil også få tips til din egen dyrkning og grønne aktiviteter, så vi sammen – bed for bed – kan gøre byen grønnere.
I dette velkomstbrev har vi fundet 3 grønne tips til dig, og fordi du har valgt at følge med i vores arbejde, giver vi 10% rabat på dit første køb af vores inspirerende bøger i webshoppen eller vores forskellige svampeprodukter. Brug kupon “EFTERÅR-2022”.
Mens du venter på næste nyhedsbrev, kan du altid finde de gamle på siden her, eller du kan få gode råd og dele dine egne erfaringer på forum.tagtomat.dk.
Du er også velkommen til at besøge vores butik/showroom på Jagtvej 59, 2200 Kbh N.
Find de opdaterede åbningstider her.
Glade tomathilsner fra
Mads & Team TagTomat

Velkomstgave: Få 10% rabat på bogkøb

TagTomat_BogTomat_IMG_7056_a4_1800xp_web
Kom godt i gang med urban gardening, kapillærkasser, insekthoteller og meget mere med TagTomats bog “TagTomat – Vejen til grønne fællesskaber” og vores store sortiment af bøger fra bl.a. Koustrup.
Som tak for at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, får du 10% rabat på alle bøger i vores webshop med koden EFTERÅR-2022 (gælder ikke nedsatte varer). Kuponen kan bruges én gang.

TagTomat – Grow Like Tomorrow

TagTomat - Grow Like Tomorrow
Grow Like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer (2021)
Et ændret forhold til vores fødevarer er helt centralt, hvis vi vil skabe en bæredygtig fremtid med plads til både natur, klima og mennesker. ”Grow Like Tomorrow” viser vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer.

Grønne tips til dig

Optimer dyrkningen med blandingskulturer og sædskifte

TagTomat_Kongens-Køkkenhave_2015-05-26_IMG_1897_1800px-web
Du kan få mere ud af din køkkenhave og undgå visse sygdomme og skadedyr på dine afgrøder, hvis du praktiserer sædskifte – et rotationssystem af dine planter.
Vi har lavet en guide til sædskifte og blandingskulturer, som du kan læse her.

Kom bladlusene til livs uden gift

larve-bladlus-2_11-06-20_1800px-web
Er dine planter også blevet ramt af bladlus her i de varme måneder?
Der er gode råd at hende hos TagTomat, hvis du gerne vil af med lusene uden at sprøjte med insektdræbende midler.

Drøm dig væk i inspirerende bøger

TagTomat_Webshop-underkategori_Bøger_700px-web
Sommeren er en tid på året, som ofte byder på lidt mere luft i kalenderen og tid til at planlægge, blive inspireret og drømme stort om sin have eller altan.
Se vores store sortiment af bøger med opskrifter, dyrkningstips, gør-det-selv-guides og viden, som du kan dykke ned i, mens du slænger dig i hængekøjen.

Hvad er TagTomat?

Open source: Åben vidensdeling = mere læring

Vidensdeling hos TagTomat - fra Open Source til ForumTomat - Download e-bog gratis
Hvad har open source og tomater med hinanden at gøre? Og hvorfor synes vi i TagTomat, at det er meningsfuldt at oprette et online forum?
Open source er en af de helt grundlæggende søjler i TagTomat. Læs mere herunder, hvor du også kan downloade vores første bog gratis.

Danish Upcycle™ – fra affald til merværdi

TagTomat_DansihUpcycle_02_DDA_2018-12-13_av_web_1800px
I TagTomat arbejder vi for at udnytte de ressourcer, som er til rådighed og normalt betragtes som affald. Det har vi gjort i flere af vores produkter, bl.a. SvampeBox og vores kommende HampeBox, der er lavet af brugte mælkekartoner, og KøkkenKasser lavet med isbokse fra Hansens Is.

Dyk ned i vores tidligere projekter

TagTomat_Kollektivhuset_2015-02-26_IMG_0142_1800px-web
TagTomat laver plantekasser, selvvandingssystemer, grøn indretning inde og ude, faste installationer og pop-up, workshops, foredrag, skolehaver, og vi kunne blive ved…
Lær os lidt bedre at kende, og læs et udvalg af konkrete projekter, vi har lavet, til din inspiration.
facebook twitter instagram linkedin
TagTomat logo Tomat