Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2022-11-14 | Julen sig nærmer… | Gør-det-selv-gaver og adventspakke | Status på crowdfunding

14. november 2022
Og så er det tid til kålfest over hele linjen...
TagTomat_Vesterbro_grønkålsjuletræ_2014-11-30_IMG_9080_2000px_72dpi

Kære ven af TagTomat

Med kun et par uger til 1. søndag i advent er vi begyndt at komme i julestemning, og vi har derfor fundet på lidt forskellige julepåfund:
1) I år kan vi med glæde igen slå dørene op for jer alle og holde “Åbent julegaveværksted”. Det gør vi hver onsdag og lørdag fra d. 30/11 t.o.m. d. 21/12. Her kan du lave dine egne versioner af vores bedstsælgende gaveprodukter, og samtidig spare en skilling eller to, og visse dage kan du også lave en fin juledekoration eller KokeDama. Vi sørger selvfølgelig for dejlig julestemning, og det bliver knald hyggeligt. Vi håber, vi ses! Læs mere længere nede i nyhedsbrevet.
2) Vi har også sammentsat en adventspakke, som kan sendes afsted til en, du har kær. Se hvad den består af, og find den eventuelt i webshoppen længere nede.
Herudover har de sidste par uger budt på videre opsætning af et grønt læringsrum på en tagterrasse, en tur til fire seje gymnasier – to i Københavnsområdet og to i Jylland – til en dag om grønt iværksætteri, en kæmpemæssig kålfest i alle vores plantekasser og meget mere…
Og så er vi nået op på mere end 65% i vores crowdfunding og har indsamlet over 15.000kr!!! Tak til jer, som har støttet. Del gerne løs i jeres netværk, og husk at de fleste rewards sendes før jul og altså kan bruges som julegaver.
Grøn front!!
Mads & resten af Team TagTomat

Åbne julegaveværksteder og julesalg

Bistad-kalenderlys-1800px-web
Kom forbi onsdag eller lørdag fra slut november og lav dine egne svampeboxe, frøbomber, frøboxe, fine juledekorationer og dekorative Kokedamaer eller få inspiration til årets julegaver. Vi glæder os til at se dig til dejlig julestemning og grønt gør-det-selv!

Inspiration til årets adventsgaver

TagTomat Adventskalender 2022 til webshop
Hvis du vil forkæle dig selv eller en, du holder af, med inspirerende grønne adventsgaver, så ser mere her. Vi har sammensat en pakke, så du får det hele lidt billigere end normalt.

Kålfest i dine plantekasser hele vinteren

|||||
Kål fra Grantoftegaard på budcykel - kvadratisk
Hvert år på denne tid, tager vi et smut til Grantoftegaard lidt uden for Ballerup. Her har de nemlig en fantastisk kålmark, hvorfra vi graver kæmpe kål op. Sidenhen bliver kålene plantet ud i vores plantekasser rundt omkring i byen. Her kan stå flotte gennem vinteren, og til foråret vil de danne et fantastisk gult blomsterflor.
Hvis du ligesom os ikke selv har fået sået kål i foråret, kan vi kun anbefale, at du finder et sted, du kan få lov at købe kål med rødder – hos din lokale landmand, planteskole eller nabo.
Læs eller genlæs også vores indlæg om vintersysler på altanen her:

Crowdfunding af Frøkollektionen 2.0 – status

Vores frøpakkemaskine Bertha
Det går dejligt fremad med vores crowdfunding af vores Frøkollektion 2.0 – med fokus på lokale frø som er tilpasset vores klima. Del meget gerne med med dine venner og se status på Coop’s side ved at følge linket her:
svampesaek_julefoto_02_2018-11-28_web-1320x880
facebook twitter instagram linkedin pinterest