I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2022-12-09 | Vi er i jule- og frøhumør… | Crowdfunding af Frøkollektionen 2.0 i mål | Nye spændende frø på vej

12. december 2022
Og så har vi udvidede åbningstider, julegaveværksteder og julegaver i webshoppen...

Kære ven af TagTomat

Nu er der ikke længe til jul, og vi er rigtig kommet i julestemning ved at pakke og sende en masse dejlige julegaver afsted til jer. Vi er også heldige af have besøg af en masse af jer i butikken til vores åbne julegaveværksteder. Husk at vi her i december har udvidet vores åbningstider i butikken. Se vores åbningstider længere nede i nyhedsbrevet.
Udover at julehumøret er højt, så er vi også kommet i frøhumør! Vi er nemlig kommet i mål med vores Crowdfunding ‘ TagTomats Frøkollektion 2.0’, så vi på sigt kan få skabt en frøkollektion med lokale frø til vores klima. Et kæmpe tak til alle jer der har støttet! Du kan stadig nå at støtte, og vi har netop lavet en helt ny reward, som du kan se på billedet herover. Husk at de fleste rewards sendes inden jul og altså kan bruges som julegave.. Vi har også allerede modtaget nye spændende frø, så vi kan udvide vores nuværende frøsortiment med flere arter og nye sjove sorter I kan dyrke i det kommende år. Da vi har fået nogle gode aftaler i stand, kan vi også glæde jer med, at vi i det nye år kan sænke priserne til jer. Vi glæder os til at løfte sløret for vores nye frø i starten af 2023!
Grøn front!!
Mads & resten af Team TagTomat

Crowdfunding af Frøkollektionen 2.0 i mål!

TagTomat_Crowdfunding-i-mål_2022-12-09_1800px-web
Hele 102,2%, dvs. 25.550 kr. er nu indsamlet gennem crowdfunding af vores Frøkollektion 2.0 – med fokus på lokale frø tilpasset vores klima. Det er vi så glade for – et kæmpe tak til jer der har støttet! Det er stadig muligt at støtte vores crowdfunding, så derfor har vi sammensat en ny reward til jer. Den nye reward kan også findes på vores crowdfunding, og du må meget gerne dele løs i dit netværk – husk at de fleste rewards sendes før jul og kan bruges som julegaver..

Nye spændende frø i 2023

Vi har modtaget en masse nye frø, så vi kan udvide vores frøkollektion med flere arter og sjove nye sorter til jer i det nye år. Vi er derfor i fuld gang med at tegne nye illustrationer og skrive dyrkningsvedjledninger, så I kan få nogle gode dyrkningsoplevelser! Vi kan løfte sløret for, at vi får mindst 10 nye chilisorter med danskproducerede frø. Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang med forspiringen af dem! Og så har vi fået nogle gode aftaler i hus, så vi kan sænke frøpriserne til jer i det nye år.

Uvidede åbningstider og åbne julegaveværksteder i december

I december har vi udvidet vores åbningstider, så du kan komme forbi og købe dine “grønne” julegaver eller lave dine egne til vores åbne julegaveværksteder.
Vi har åbent onsdage kl. 13.30-20 og lørdage kl. 10-14 samt d. 22. december fra kl. 10-18 og d. 23. december fra kl. 9-12.
Vi glæder os til at se dig!

Ny mycelium på webshoppen

Shiitake (Lentinula edodes) - Økologisk mycelium - ca. 80 g
I dag har vi fået en masse ny mycelium hjem, som vi er i fuld gang med at pakke til jer. Som en helt ny variant kan du få fingrene i Maitake!
Mycelium kan bruges til at dyrke dine egne spiselige svampe fra bunden, fx i halm, træ eller kaffegrums. Vores mycelium er produceret lokalt i København, hos den økologiske svampeproducent Funga Farm.
UREDIGERET DIREKTE FRA KAMERA
facebook twitter instagram linkedin pinterest