Afhentning fredage fra kl. 9-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2023-01-05 | Chilitid | Nye ChiliBox med danske frø | Godt nytår

5. januar 2023
Det er chilitid og vi har fået en masse nye spændende chilier hjem!!
ChiliBox-den-smagfulde_front-chilier_TagTomat_1800x1800px-web

Chilitid – se vores nye danske ChiliBox

Du kan allerede nu begynde at forspire dine chiliplanter, og vi har i år fået ikke mindre end 12 forskellige chilisorter dyrket i Danmark hjem! For at gøre det nemmere for dig at vælge, har vi sammensat to spændende ChiliBoxe til dig. Se dem her:
Team TagTomat - Oktober 2022

Kære ven af TagTomat

Vi er meget glade for, at du fulgte med i 2022, og vi håber at du er kommet godt ind i det nye år! Som du nok har bemærket, har vi vendt vores nyhedsbreve lidt på hovedet. De vil som noget nyt her fra januar være kortere, men til gengæld komme oftere, end du er vant til. Vi håber, du fortsat har lyst til at læse med, og vi glæder os til at dele dyrkningstips, inspiration og nyheder med dig.
Godt nytår!
Mads & resten af Team TagTomat
ChiliBox-den-modige_front-med-chilier_TagTomat_1800x1800px-web
facebook twitter instagram linkedin pinterest