Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Bøftomat – Heart of Ashgebat (Serdtse Ashhabada)

25,00kr.

På lager

En virkelig smuk gul-orange hjerteformet tomat, der kan nå helt op på et halvt kilo. Frugten er utrolig kødfuld til den søde side og med få frø. Skallen er tynd og utrolig glat. Planten har begrænset vækst og kræver mindre plads, men kan dog nå en højde på 150 cm i drivhus.

Sorten er determinant, hvilket betyder at planten stopper med at vokse i højden, når den når dens sluthøjde. Determinante sorter er mere kompakte i væksten og sideskudene skal ikke knibes, da udbyttet så vil blive mindre.

Vi dyrker den både på friland og i drivhus, men tomatplanter (og særligt de større tomater som denne) vil oftest give det største udbytte, når de dyrkes i drivhus, medmindre du har et lunt beskyttet hjørne på altanen, i baggården eller haven – og den danske sommer er lun og solrig.

Mængde: ca. 5 frø

Læs mere samt tips og tricks

Billeder udlånt med tilladelse fra Croatian Seeds Store.

Vægt: 0.025kg
Varenummer (SKU): 5744000292649 Kategorier: , , Tags: , ,

Tomatfrø fra familiegård i Kroatien

Vi har længe været på jagt efter flere sjove, anderledes og mere sjældne tomatsorter, og har nu startet et samarbejde med Croatian Seeds Store. Det er en lille familiedrevet gård i Kroatien, som dyrker et hav af mere sjældne og usædvanlige tomater. Det lille firma er ikke økologisk certificeret, men hele deres familielandbrug er drevet med omtanke for natur og miljø og med fokus på at bevare gamle sorter.
Læs mere om dine frø og hele vores tomatkollektion her: www.tagtomat.dk/tomat-a-la-tagtomat