I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Dansk Natureng

59,00kr.

På lager

Frøene i denne blomsterblanding er et miks af en- og flerårige vilde arter, der er nøje udvalgt til at skabe blomsterenge og -marker, som man kender dem fra Danmark. Blandingen kan desuden kombineres med græs for at skabe en naturlig dansk vildeng, der giver et naturligt levegrundlag for sommerfugle, vilde bier samt andre insekter. Frøene er høstet i Danmark.

Såkalender:
Såtidspunkt: forår (april-juni) eller efterår (september-oktober)
Blomstring: juli-oktober

Højde: 40-100 cm
Blanding af enårige og flerårige blomster

Mængde: ca. 5 g. frø
Anvendelse: 1-4 g/kvm

Om frøene:
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode, hjemmehørende frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold (kan variere en smule): Klinte, kornblomst, esparsette, hvid okseøje, kornvalmue, cikorie, slangehoved, dagpragtstjerne, hundetunge, blæresmælde, alm. kællingetand, alm. røllike, gul snerre, rødkløver, aftenstjerne, gul okseøje, kommen, alm. torskemund, vild gulerod, nikkende limurt, moskuskatost, bibernelle.

 

Læs mere samt tips og tricks
Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.010kg
Varenummer (SKU): 5744000290157 Kategorier: , Tags: ,