Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Dværgtomat – Shadow Boxing

27,50kr.

Ikke på lager

En produktiv modstandsdygtig dværgsort med flotte aflange og kødfulde tomater med en fast struktur. Tomaterne modner fra grøn til mørklilla og over i en smuk gyldenrød – med gule striber og sorte aftegninger på solsiden.

Sorten er determinant, hvilket betyder at planten stopper med at vokse i højden, når den når dens sluthøjde. Determinante sorter er mere kompakte i væksten og sideskudene skal ikke knibes, da udbyttet så vil blive mindre.

Vi dyrker den både på friland og i drivhus, men tomatplanter vil oftest give det største udbytte, når de dyrkes i drivhus, medmindre du har et lunt beskyttet hjørne på altanen, i baggården eller haven – og den danske sommer er lun og solrig.

Mængde: ca. 5 frøLæs mere samt tips og tricks

Billeder udlånt med tilladelse fra Croatian Seeds Store.

Vægt: 0.025kg
Varenummer (SKU): 5744000292502 Kategorier: , , Tags: , ,

Tomatfrø fra familiegård i Kroatien

Vi har længe været på jagt efter flere sjove, anderledes og mere sjældne tomatsorter, og har nu startet et samarbejde med Croatian Seeds Store. Det er en lille familiedrevet gård i Kroatien, som dyrker et hav af mere sjældne og usædvanlige tomater. Det lille firma er ikke økologisk certificeret, men hele deres familielandbrug er drevet med omtanke for natur og miljø og med fokus på at bevare gamle sorter.
Læs mere om dine frø og hele vores tomatkollektion her: www.tagtomat.dk/tomat-a-la-tagtomat