Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.
Tilbud

Frøbox – TomatSalat

Original price was: 199,00kr..Current price is: 175,00kr..

På lager

Umami og andre gode sager

En smagseksplosion af saftig sødme og behagelig bitterhed venter dig til sommer. I denne FRØBOX har vi kombineret de mest aromatiske og smukke tomater med bedste-vennerne basilikum og tagetes, så du kan høste helt friske ingredienser til dit livs lækreste tomatsalat. De forskellige sorter komplimenterer både hinanden på tallerkenen og i plantekassen.

Indeholder 6 frøposer:

Blommetomat – Datterini Red
Blommetomat – Artisan Blush Tiger
Cherrytomat – Kumato
Rød basilikum
Citronbasilikum
Appelsintagetes

De 3 tomatposer rummer 5 tomatfrø med en høj spireprocent. Du får altså 12-15 tomatplanter og kan forvente en høst på 120-600 tomater afhængig af, hvordan din dyrkning går. De 3 poser med basilikum og appelsintagetes passer som bunddække mellem dine tomatplanter.

I FRØBOXEN finder du også en fin lille pamflet med vejledning og nærmere beskrivelse af de forskellige sorter.

Vi dyrker dem alle både på friland og i drivhus, men tomatplanter vil oftest give det største udbytte, når de dyrkes i drivhus, medmindre du har et lunt beskyttet hjørne på altanen, i baggården eller haven – og den danske sommer er lun og solrig.

 

Vægt: 0.300kg
Varenummer (SKU): 5744000292755 Kategorier: , , , , Tags: , , , , ,

Tomatfrø fra familiegård i Kroatien

Vi har længe været på jagt efter flere sjove, anderledes og mere sjældne tomatsorter, og har nu startet et samarbejde med Croatian Seed Store. Det er en lille familiedrevet gård i Kroatien, som dyrker et hav af mere sjældne og usædvanlige tomater. Det lille firma er ikke økologisk certificeret, men hele deres familielandbrug er drevet med omtanke for natur og miljø og med fokus på at bevare gamle sorter.

Billeder udlånt med tilladelse fra Croatian Seeds Store.

Læs mere om dine frø og hele vores tomatkollektion her: www.tagtomat.dk/tomat-a-la-tagtomat


Genbrugsæske fra Hans Knudsens Instituttet

Den fine æske, som udgør frøboxens indpakning, er samlet og mærket med TagTomat-logo hos Hans Knudsens Instituttet (HKI) i Nordvest. HKI er et socioøkonomisk værksted, hvor borgere, der ikke passer ind på det normale arbejdsmarked, producerer forskellige ting. Vi bruger dem både til vores frøboxe, gaveæsker, frøbomber og svampeboxe-sleeves.

Når du har sået dine frø, kan du bruge æsken til at opvare frø fra egen høst eller andre småting.


Pakket på Nørrebro

Alle vores frø er pakket på vores smukke poser i vores lokaler på Jagtvej 59 på Nørrebro (Kbh). Nogle gange pakker vi i hånden, og andre gange sætter vi vores gamle frøpakkemaskiner, Frøken Bertha og Benny, i sving.

Frøpakkemaskinerne går også under navnet “The Brown Bag Filling Machine” er fra 1895, og det fine maskineri kan både fylde frø i poserne med forskellige skestørrelser og lime poserne sammen. Så der kan hurtigt pakkes 40 poser i minuttet. På den måde kan vi gøre det effektivt at pakke, og holde omkostningerne nede – hvilket i sidste ende giver dig en bedre pris.