Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

DyrkningsKit – Svampekit med hampefibre

149,00kr.

På lager

Med dette DyrkningsKit får du et startsæt til at komme i gang med at dyrke dine egne spiselige svampe på hampefibre.

TagTomats DyrkningsKit til eksempelvis østershatte er til dig, der ønsker at gå skridtet videre fra vores SvampeBox1L eller SvampeSæk. Du får lov til at dykke længere ind i svampeuniverset ved selv at eksperimentere med hjemmedyrkede svampe helt fra bunden.

TagTomats DyrkningsKit til svampe består af:

  • ca. 5L økologiske hampefibre (tørmål)
  • luftgennemtrængelig tape
  • en A4-vejledning til, hvordan du kommer i gang

OBS: Du skal også bruge mycelium. Se vores udvalg her.

Det eneste, du ellers mangler, er en bøtte at dyrke i, som du skal finde og upcycle blandt dit eget husholdningsaffald. Det kan være en brugt skyrbøtte, isboks eller andet på omkring 1-2,5 liter, som kan tåle at blive desinficeret med kogende vand eller sprit. Herefter laver du 2-4 huller i bøtten, og så er du klar til at starte dit eget dyrkningskit.

De økologiske hampefibre og -skærver er groet, høstet og forarbejdet i Danmark. I hampeproduktionen bruges hele plantens udbytte, lige fra frø og blade til støv og stængler, og hamp er desuden en nøjsom afgrøde, der ikke kræver meget vand, som tærer på miljøet. Derfor synes vi, det giver mening at bruge dem til svampedyrkning, og du kan også prøve at eksperimentere med at blande med halm og/eller kaffegrums.

Bemærk! Myceliet skal opbevares på køl, så vi anbefaler, at du henter din pakke hurtigst muligt og lægger myceliet i køleskabet indtil brug.

Du kan finde mere viden, tips & tricks om svampedyrkning på forum.tagtomat.dk. Du kan bl.a. finde en dyrkningsvejldening med gode råd, og du er velkommen til at stille spørgsmål og dele dine egne dyrkningserfaringer, så vi sammen kan blive klogere på svampedyrkningens forunderlige verden.

Se også vores SvampeBox1L og SvampeSæk, hvis du vil starte lidt lettere ud, eller  vores mycelium til østershatte, hvis du er klar til at eksperimentere lidt mere.