I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

GaveBox – 2x SvampeBox 1L og 1x FrøBombeæske

349,00kr.

Ikke på lager

Vi har sammensat en skøn gavebox til nysgerrige sjæle, der holder af by og grønne projekter. Du får to styks af vores SvampeBox 1L – både den originale og en af vores CPH Editions og en fin æske med FrøBomber, så du kan sprede blomster i byen.

Gaveboxen indeholder to af vores populære SvampeBox 1L, der er lavet af substrat fra Skyttegårdens Økologiske Østershatte pakket i en genbrugt mælkekarton fra vores lokale The Coffee Collective. SvampeBoxene er to forskellige af vores mange flotte varianter – den originale, en af vores CPH Editions eller vores special edition PAPPAS PÄRLOR (med engelsk tekst). Du får også en fin æsker med frøbomber, som kastes for at skabe større biodiversitet og farverige byrum.

Vi har samlet det hele i en flot håndlavet papæske af den fineste kvalitet, som efterfølgende kan bruges til opbevaring af småsager. Både gaveæsken, frøbombeæsken og SvampeBoxens indpakning er lavet af Kartonnagefabrikken hos Hans Knudsen Instituttet i København NV, som hjælper borgere på kanten af det almindelige arbejdsmarked. Vi har samlet det hele i en håndlavet papæske, lavet af Kartonnagefabrikken hos Hans Knudsen Instituttet i København NV.

Har du spørgsmål til vores SvampeUnivers eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet, og følge med, når vi løbende udvikler vores svampedyrkning sammen med vores brugere og kunder.

Se også vores andre gaveideer og gaveboxe her.

Højde: 10cm
Bredde: 20cm
Længde: 30cm
Vægt: 2kg
Varenummer (SKU): 2023_GB_03 Kategorier: , Tags: , , , ,

En god start på svampedyrkningens forunderlige univers

SvampeBoxen er god til dig eller din ven, som er helt ny i svampedyrkning og gerne lige vil prøve det af. Vi har pakket en genbrugt mælkekarton med økologisk halm, der er podet med almindelig østershat. Svampene er klar til at gro, så snart du skærer hul i kartonen, og efter 2-4 uger kan du høste de første svampe. Vi forventer, at du kan høste 2-3 små håndfulde østershatte. Når du har høstet dine svampe, kan du fx stege dem på panden og nyde dem på et stykke sprødt ristet brød.

Se yderligere vejledning på emballagen eller på www.tagtomat.dk/svampebox.


Pakket lokalt på Nørrebro i genbrugte mælkekartoner

Substratet er lavet af vores samarbejdspartner, Skyttegårdens Økologiske Østershatte. Halmen er et restprodukt fra kornproduktion og mælkekartonen får vi fra The Coffee Collective på Jægersborggade – lige rundt om hjørnet. Det hele er pakket og udviklet på Nørrebro af TagTomat.


FrøBomber – guerilla gardening for en grønnere by

Frøbomberne er små kugler af jord, ler og blomsterfrø som du kan have i lommen, når du bevæger dig rundt i byen. Ser du en plet bar og kedelig jord, så kast en frøbombe. Når det regner vil frøbomben smuldre og blomsterfrøene spire, så byen bliver mere farverig og frodig – til gavn for både mennesker og bestøvende insekter. Du kan selvfølgelig også kaste frøbomberne hjemme hos dig selv, og gå og nusse om de små blomsterspirer.

Vi har selv lavet frøbomberne, og den lille gaveæske er fra Hans Knudsens Insituttet. Der er 4 frøbomber i æsken.