Skærehavens Blomsterblanding

49,00DKK

77 på lager

Denne enårige blomsterblanding er til dig, der vil gro blomster til snit. Den halvhøje, farverige blanding skaber stemning udendørs og gør sig godt som buketter i en smuk vase. Snit dem med saks, kniv eller lyssværd.

Såtidspunkt: forår-efterår (april-september)
Såtæthed: 2-4 g/kvm
Indhold pr. pose: ca. 10 g

Om frøene
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode, hjemmehørende frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold (kan variere en smule): Kongekommen, Morgenfrue, Sommerasters, Saflor, Kornblomst, Gul okseøje, Flerfarvet okseøje, Mølleblomst, Skønhedsøje, Stolt kavaler, Ridderspore, Atlaskblomst, Brudeslør, Balsamin, Jomfru i det grønne, Dusksalvie, Frøkenhat, Solhat, Sommeradonis.

Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.01kg
Varenummer (SKU): 5744000290164 Kategorier: , Tags: , , , ,