Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Vindblæst Blomsterblanding

59,00kr.

Ikke på lager

Denne frøpose indeholder en blanding af vindstærke urter, der tåler at vokse i områder med meget kraftig vind og blæst. De vindstærke planter har fleksible stængler, der gør det muligt for dem at bøje sig og svaje uden at knække. Det kan desuden være en god ide at installere små vægge eller hegn, evt. ud af vindstærke buske eller træer, eller at grave små beskyttende fordybninger for at skabe ekstra vindbeskyttelse.

Såkalender:
Såtidspunkt: forår (april-juni) eller efterår (september-oktober)
Blomstring: juli-oktober

Højde: 10-25 cm
Enårige og flerårige blomster:

Mængde: ca. 10 g.
Anvendelse: 2-4 g/kvm

Om frøene:
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode, hjemmehørende frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold (kan variere en smule): Viol, frøkenhat, valmue, øjeblomst, middagsblomst, balsamin, sløjfeblomst, guldvalmue, nellike, ridderspore, brandbæger, okseøje, løvemund, petunia, biblomme, portulak, Collinsia, Leptosiphon.

 

Læs mere samt tips og tricks
Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.015kg
Varenummer (SKU): 5744000290126 Kategorier: , Tags: , , ,