Afhentning fredage fra kl. 9-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.
Broccoli
Infoartikel - Brassica oleracea var. italica

Broccoli – Calabrese – Klassisk mørkegrøn broccoli med en dejlig mild kålsmag – Økologisk

Broccoli
En klassisk mørkegrøn broccoli, der er nem at dyrke og giver en god høst. Calabrese danner fine buketter ud fra et hovedskud og flere mindre sideskud, der har en dejlig mild og aromatisk kålsmag.
N

Økologisk

N

Frøstabil

Egnet til friland

Trives i krukke/altankasse

Dyrkes i fuld sol

Dyrkes i halvskygge

Sådybde

2

cm.

Planteafstand

25

cm.

Rækkeafstand

35

cm.

Spiretemperatur

8
-25

Spiretid

5
-10

dage

Udviklingstid

55
-80

dage

Levetid

Enårig plante

Egnet til forspiring

Ja

Sådan dyrker du

Du kan med fordel forspire frøene i marts-juli, og plante ud fra maj-juli når planten er ca 10 cm høj. Broccolien trives bedst i let og næringsrig muldjord, og har godt af supplerende næring under væksten. Den har desuden brug for godt med vand. Lad gerne planten stå, når du høster broccolihovedet, og den vil ofte sætte fine nye broccolibuketter, du kan høste løbende.

Vores frøkollektion

Disse frø er en del af TagTomats Frøkollektion 2022. Alle vores grøntsagsfrø er økologiske, og vi pakker dem selv i hånden eller på vores antikke frøpakkemaskiner fra 1895, Benny og Bertha, her på Nørrebro. Frøene i 2022-kollektion kommer fra det østrigske firma ReinSaat.

Vidste du at

Husk at høste din broccoli inden den springer i blomst. Broccolihovedet består nemlig af en masse blomsterknopper, der udvikler sig til lysegule korsblomster, hvis man ikke høster grøntsagen i tide.