Infoartikel -

Det Blå Blomsterhav – Blomsterblanding med blå blomster

Med denne blomsterblanding kan du få dit eget blå blomsterhav i haven eller på altanen af blålige robuste blomster, som særligt humlebierne er glade for. Blandingen er sammensat så den har en lang blomstringstid, kræver lidt vedligehold og så den nemt udkonkurrerer ukrudt i haven. Indeholder (kan variere en smule): Oksetunge, dukkekrave, kornblomst, ridderspore, blåhoved, legousia, biblomme, øjeblomst, nigella, honningurt, floks og staudesalvie.
N

Frøstabil

Med denne blomsterblanding kan du få dit eget blå blomsterhav i haven eller på altanen af blålige robuste blomster, som særligt humlebierne er glade for. Blandingen er sammensat så den har en lang blomstringstid, kræver lidt vedligehold og er god til at udkonkurrere ukrudt i haven.

Såkalender:
Såning: marts-juni + august-september
Blomstring: maj-oktober

Indhold (kan variere en smule): Oksetunge, dukkekrave, kornblomst, ridderspore, blåhoved, legousia, biblomme, øjeblomst, nigella, honningurt, floks og staudesalvie

Egnet til friland

Trives i krukke/altankasse

Dyrkes i fuld sol

Dyrkes i halvskygge

Sådybde

1

cm.

Højde

30
-40

cm.

Levetid

Enårig plante

Egnet til efterårssåning

Ja

Sådan dyrker du

Så frøene udendørs fra marts-juni når frosten er væk for blomstring fra maj og helt til oktober. Start med at løsne og vande din jord. Bredså frøene ved at drysse dem tilfældigt ud på den klargjorte jord. Dæk med et tyndt lag jord, sand eller grus. Husk at vande, især i tørre perioder, og brug en spreder på din vandlande/-slange, så du ikke beskadiger de små spirer. 10 g rækker til ca. 2-3 kvm.

Vores frøkollektion

Disse frø er en del af TagTomats Frøkollektion 2022. Vi pakker vores blomsterblandinger selv, enten i hånden eller på vores antikke frøpakkemaskiner fra 1895, Benny og Bertha, her på Nørrebro.